Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Árpafű por-ásványi kiegészítők

Mar 15, 2016

Az árpafű az egyik zöld fű. Az árpa igazi szépsége megtalálható a levelekben; a zöld zöld hajtások, amelyek a gabona előtt alakulnak ki. A fiatal levelek óriási képességgel rendelkeznek a tápanyagok felszívására a talajból. Ha az árpa levelei 12-14 hüvelyk magasak, azok tartalmazzák az emberi táplálkozáshoz szükséges összes vitamint, ásványi anyagot és fehérjét, valamint klorofillet. Ezeket a szükségleteket az emésztőrendszer egészében könnyen beillesztheti, így testünk azonnal hozzáférhet a létfontosságú tápanyagokhoz.

Nagy mennyiségű vitamin és ásványi anyag található a zöld árpa (árpa zöldek) levelében. Az organikus árpa fűpor a kálium, a kalcium, a magnézium, a vas, a réz, a foszfor, a mangán, a cink, a béta-karotin, a B1, a B2, a B6, a C, a folsav és a pantoténsav. Az árpafűről azt mondják, hogy a B1-vitamin 30-szorosa és a kalcium mennyisége 11-szerese a tehéntejben, 6,5-szer annyi karotin és közel 5-szorosa a spenót vastartalmának, ami közel a hetedik C-vitaminhoz képest. a B1-vitamin négyszerese a teljes kiőrlésű lisztben, és 80 mikrogramm B12-vitamin 100 gramm szárított árpanövénylé esetében.

Az árpazöld por nagyon magas szerves nátriumban, amely feloldja az ízületekbe lerakódott kalciumot, és a gyomor bélésében is pótolja a szerves nátriumot. Ez elősegíti az emésztést a sósav termelésének javításával a gyomorban. Az ízületi gyulladásban szenvedő emberek évek óta használják a zellerlevet, mivel a benne lévő szerves nátriumot (28 mg / 100grms) használják, de hasonlítsák össze az árpa fűben lévő szerves nátrium mennyiségével (775 mg / 100 gramm).

Hol vásárolhat Árpa Fűpor ?
Lehet, hogy mélyen megérti az árpafű porát . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back