Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Kiegyensúlyozó hormonok és a termékenységi por-Maca por növelése

Mar 22, 2016

A maca por egészségügyi előnyei közé tartozik a menstruációval és a menopauzával kapcsolatos problémák enyhítése, a hormonok kiegyensúlyozása és a nők termékenységének növelése. Segít az energiaszint növelésében, a szexuális egészség javításában és a csontok egészségének növelésében. A Maca por segít az állóképesség megteremtésében, az egészséges immunrendszer fenntartásában és az egészséges bőr javításában. A Maca porkivonatnak antidepresszáns tulajdonságai vannak, és stresszes körülmények között is elősegíti a homeosztázist (a szervezeten belüli egyensúly). A Maca olyan növény, amely szorosan kapcsolódik a retekhez, amely a szervezethez szükséges vitaminokat és tápanyagokat szolgáltatja, és a szív- és érrendszeri betegségek és az anaemia megelőzésére szolgál.

A Maca-por a Perui Andok magas hegyvidéki területein őshonos, különösen a Junin-tó közelében található, de Bolíviában és Brazíliában is. Szervesen termesztik, nagyon kevés peszticid vagy nem természetes műtrágyát használnak, mivel a növényt általában nem támadják meg a ragadozók, rovarok vagy betegségek. A Maca gyökérkivonat por nem világos, hogy a maca por egészségkímélése megegyezik-e a természetes élőhelyén kívül termesztett vagy termesztett, így a világ kínálatának nagy része Dél-Amerikából származik.

A maca gyökere a hypocotylból és a taprootból származik, így a maca por az egyedülálló körte alakú. A Maca por számos fajtában is megtalálható, a gyökér színével elválasztva; krém, arany, piros, fekete, lila, kék vagy zöld. Ezeket a variációkat a felhasználó gyógyászati igénye alapján választjuk ki.

A Maca por tápértéke
A Maca por egy gyenge növény, és a növény leghasznosabb része valójában a húsos hypocotyl, amely az ökológiai maca port „gyökérnövényként” osztályozza. A maca szerves összetétele az, ami a maca gyökerét olyan értékes és hasznos növényvé teszi, amely a világ minden táján egyre népszerűbb.

Hol vásárolhat Maca por ?
Lehet, hogy mély megértése van a Maca porról . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back