Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Asztaksantin: Kiváló minőségű antioxidáns kiegészítés

Feb 26, 2016

Az asztaxantin már hosszú ideig tart, de a közelmúltban elkezdődött a szuper-antioxidáns felismerése. Ezt a vöröses színű pigmentet mikroalgák állítják elő, és a tengeri élet különböző formái, beleértve a lazacot, a homárot, a garnélarákot és az egyéb vörösvérű szervezeteket.

Gyakran úgynevezett "karotinoidok királya", a astaksantin 10-100-szor erősebb, mint más karotinoidok, mint a béta-karotin és a likopin. Ezen túlmenően, számos más antioxidánssal ellentétben az astaxantin nem válik pro-oxidálóvá a szervezetben. Ez teszi az egyik leghatékonyabb és leghatékonyabb antioxidáns egyikét, amit lenyelhet. Az alábbi lista csak néhány példát mutat be arra vonatkozóan, hogy az asztaxantin pozitívan befolyásolja a testet, és előnyös az egészségre.

Az asztaxantinnak természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, de ellentétben a vényköteles fájdalomcsillapítókkal, nincs veszélye a függőségnek, gyomorégésnek vagy gyomor-bélrendszeri fekélynek. Pontosabban, az astaxantin természetes formái blokkolják a gyulladásos COX2 enzimeket, ugyanakkor elnyomják a nitrogén-oxid, az interleukin 1B, a prosztaglandin E2, a C reaktív fehérje (CRP) és a TNF-alfa (tumor nekrózis faktor alfa) szérumszintjét.

Az egyik oka annak, hogy a lazac ikra vörös színű, a magas astaxantinszinthez kapcsolódik . Az asztaxantin olyan erős UV-gátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik a haltojásokat a károsodástól. Az asztaxantin szedése hasonló egészségügyi előnyökkel járhat. A mellékhatásként a természetes asztaxantin is kimutatta, hogy csökkenti a ráncokat és javítja a bőr nedvességtartalmát.

Hol vásárolhatunk astaxantint ?
Lehet, hogy mélyen megérti az asztaxantint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back