Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Arginin: jó a szív számára

Feb 15, 2016

Az arginin feltételesen esszenciális aminosavként ismert (bizonyos körülmények között megemelkedett az "esszenciális aminosav" státuszhoz) az egyébként egészséges személyek miatt az arginin homeosztázis valamivel megmarad a hosszabb étrend-nélkülözés után. Az L-arginin feltételesen esszenciális aminosav az étrendben. Ez egy étrend-kiegészítő, amelyet leginkább sportos emberek használnak, mert az az aminosav közvetlenül termeli a nitrogén-oxidot a nitrogén-oxid szintáz enzimeken keresztül.

Ez különösen fontos a betegség és a krónikus állapotok, mint például a magas vérnyomás és a II. Típusú cukorbetegség időszakában, mivel ezek az állapotok jellemzően az L-arginint lebontó enzim (argináz) növekedésével járnak, ami átmeneti hiányt eredményez; ez megelőzi a vérnyomás növekedését ezekben az állapotokban, és részben orvosolhatja az L-arginin bevitel növekedése vagy a betegség / betegség állapota. Az arginin- hiány (amely az arginin enzimnek az ornitinre konvertáló aktivitásának növelésével indukálható) károsítja a B-sejt funkciót (immunitást) és a haj és az izomnövekedés károsodását. A neuromuszkuláris funkció is károsodhat.

Az arginin nitrogén-monoxiddá válik (a véredény-kiterjesztő szer, amit értágítónak neveznek) a szervezetben. A korai bizonyítékok arra utalnak, hogy az arginin segíthet a megnövekedett vazodilatációval javuló betegségek kezelésében. Ezek az állapotok a mellkasi fájdalom, az ateroszklerózis (eltömődött artériák), a szívbetegség, a szívelégtelenség, az erekciós diszfunkció, a perifériás érrendszeri betegségek és a véredények duzzanatának fejfájásai.

Az arginin kiváltja a testet, hogy fehérjéket készítsen, és megvizsgálta a gyógyító sebeket, testépítést, a spermiumok termelésének fokozását és a kritikus betegségekben szenvedő emberek szöveti pazarlásának megakadályozását. Azonban óvatosság szükséges. Néhány szívbetegségben szenvedő embernél az arginin használata összefüggésbe hozható. Óvatosságra van szükség az arginin alkalmazásakor a pre-eklampszia kezelésére (magas vérnyomás a terhesség alatt).

Hol vásárolhatok arginint ?
Lehet, hogy mélyen megérti az arginint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint a növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomert ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back