Banner
Haza > Tudás > Tartalom

A glutation orvosi és kozmetikai alkalmazása

Jan 15, 2016

L-glutation bemutatása:
Glutation(GSH) egy fontos antioxidáns, a növények, állatok, gombák, és egyes baktériumok és az archeák, hogy fontos sejtes elemei reaktív oxigén fajták, mint a szabad gyökök, peroxidok, lipid peroxidok és nehézfémek okozta sérülésektől. Egy tripeptidet és a gamma peptid összekapcsolása Karboxil csoportját a glutamát oldalláncbeli- és az amin-csoport a cisztein (amely csatlakozik a normál peptid kapcsolat a glicin). Glutation szerepel mindkét redukált (GSH) és oxidált (GSSG) Államok.

L-glutation több orvosi feladatai:
1. Ez a fő endogén antioxidáns elő a sejtek közvetlenül részt vesz a szervezetet a szabad gyökök és a reaktív oxigén vegyületek, valamint a fenntartása az exogén antioxidánsok, mint például a C és E vitamin a csökkentett (aktív) formában.
2. használják a biokémiai reakciók, például DNS-szintézis és javítási fehérjeszintézist, prostaglandin szintézist, aminosav közlekedési és enzim aktiválás. Így minden rendszer a szervezetben is érinti az állam a glutation-rendszert, különösen az immunrendszert, az idegrendszert, a gyomor-bél rendszer és a tüdő.
3. van egy alapvető funkciója, a vas-anyagcsere. Élesztő-sejtek kimerült a vagy GSH tartalmazó toxikus szintek megjelenítése egy intenzív vas éhezés-szerű válasz és értékvesztés a tevékenység extramitochondrial ISC enzimek, majd halált.

Kozmetikai többfunkciós L-glutation:
Glutationa tripeptidet molekula emlős szervek találhatók. Ez az antioxidáns, amely fontos szerepet játszik a oxidatív károsodás megelőzése a bőrt. Amellett, hogy számos elismert biológiai funkciók glutation is járt a bőr villámlás képesség. Kutatási eredmények azt mutatják, hogy a glutation gátolja a tényleges termelés, valamint a melanin agglutinációs L-DOPA működésének megszakítása. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy a glutation gátolja a melanin képződését közvetlen inaktiválását a enzim tirozinázis kötelező és kelátképző réz az enzim aktív helyén belül.


Back