Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Antioxidáns-kapszaicin

Mar 04, 2016

A kapszaicin a chili paprika aktív összetevője, amely a Capsicum nemzetséghez tartozó növények. Ez irritáló hatású emlősökre, beleértve az embereket is, és égő érzést kelt bármely szövetben, amellyel az érintkezésbe kerül. Amikor forró paprikát eszik, vagy kapsaicint táplálékkiegészítőként használ, a kapszaicin javíthatja az emésztést azáltal, hogy növeli az emésztőfolyadékokat a gyomorban, és harcol a baktériumokkal, amelyek fertőzést okozhatnak. A kapszaicin por segíthet a bakteriális fertőzés okozta hasmenés elleni küzdelemben is. A kapszaicin antioxidánsként hat, védve a test sejtjeit a szabad gyököknek nevezett káros molekulák károsodásától. A kapszaicin szintén segíthet a bakteriális fertőzések megelőzésében.

A kapszaicin a nyálkát vékonyabbá teheti, és segít kiszabadítani a tüdőből. Azt is gondolták, hogy erősíti a tüdőszöveteket, és segít megelőzni vagy kezelni az emphysema-t. Az izületi és ízületi fájdalom ideiglenes enyhülése az ízületi gyulladás, az egyszerű hátfájás, a sprainek, a törzsek és a zúzódások miatt. A tiszta kapszaicin más, az orvos által meghatározott körülmények között is alkalmazható. A kapszaicin egy helyi fájdalomcsillapító. Pontosan hogyan működik, nem ismert, de úgy gondolják, hogy csökkenti egy bizonyos anyag mennyiségét, amely a testben fájdalmat közvetít.

A helyi kapszaicin készítményeket széles körben alkalmazzák a fájdalom kezelésére. Az alacsony koncentrációjú krémek, testápoló szerek és tapaszok, amelyeket a napi bőr alkalmazásra szántak, az 1980-as évek eleje óta a legtöbb országban rendelkezésre álltak. Az önmagában beadott gyógyszerek esetében általában nem szükséges előírások, amelyeket gyakran nem vizsgáltak hivatalosan a kábítószer-szabályozó hatóságok. Az EU-ban és az USA-ban a közelmúltban elfogadott, nagy koncentrációjú, egyszeri adagolású kapszaicin- tapasz 8% -os tapasz, melynek időtartama több hét alatt megtörténik, a kapszaicin mechanizmusának és hatásának megértésében a közelmúltban elért eredmények vizsgálatát kéri.

Hol vásárolhatok kapszaicint ?
Lehet, hogy mélyen megérti a kapszaicint . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.


Back