Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Gyulladáscsökkentő kivonat - Tribulus Terrestris kivonat

Oct 06, 2016

Tribulus (Tribulus terrestris), gyógyászati célra használt növény. Néha a továbbiakban szúrt szőlő, gyakran hozott növelése sportteljesítményt, vagy növelje a libidó. Tribulus is mondta, hogy a bizonyos hormonok, tesztoszteron és az ösztrogén szintek. Tribulus Terrestris por már régóta használják a hagyományos kínai orvoslás, valamint az ayurvédikus orvoslás.

Tribulus Terrestris kivonattartalmaz számos hatású vegyületek. Ezek a vegyületek antioxidáns, gyulladáscsökkentő, immun-stimuláló, fájdalom-csökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal, valamint kémiai összetevők közé tartozik.

Tribulus kivonatazt mondta, hogy a következő egészségügyi problémák kezelésére: angina, székrekedés, ekcéma, merevedési zavar, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, meddőség, szexuális diszfunkció, pikkelysömör és húgyúti fertőzések. Ezen túlmenően a Tribulus Terrestris por úgy gondolják, hogy serkenti a vérkeringést, és javítsa az emésztést.

Tribulus kivonat szaponinok tartalmazó étrend-kiegészítő gyakran forgalmazzák a lehetséges növelni a tesztoszteron szint, és viszont, épít izom tömeg és reklám erejét. Azonban a jelentés közzé a Journal az étrend-kiegészítők forgalmazását azt állítja, hogy megalapozatlanok 2014-államban. 11 korábban publikált klinikai elemzésében szerzők a jelentés határozza meg, hogy a tesztoszteron fokozó hatása találtak, csak akkor, ha Tribulus Terrestris por módon kiegészítőket tartalmazó anyagok kombinációja által fogyasztott.

Hol lehet vásárolni a Tribulus Terrestris kivonat?

Előfordulhat, hogy mély megértése Tribulus Terrestris kivonat. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., Kína professzionális szállítója a növényi kivonat és a monomer, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a monomer a kedvező ár. E-mail küldése közvetlenül részére egy verseny-ár és a szakmai tudás sales@fengzusw.com. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back