Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Gyulladásgátló kivonat - Echinacea gyógynövény kivonat

Jan 30, 2017

Az Echinacea gyógynövény kivonata a nélkülözhetetlen jogorvoslatok egészségi állapotának alapja. Nem találtam semmi jobbat, mint a echinacea kivonat a torokfájás kialakulásának kezelésére. Az Echinacea Herb kivonat különösen előnyös, ha az influenza és a hideg tünetek első jeleit veszi figyelembe, ahelyett, hogy megvárná, amíg a nasties teljes virágzásában van. Azt is találtam, hogy ez a gyógyító gyógynövény a gyulladásos szorongás előnye.

Az Echinacea Purpurea, a lila kúpvirág néven ismert, rendkívül egyszerű. Nekem van egy merev lila kúpja, amely egy kis kertben növekszik a délkeleti Iowa-ban (kerti övezet 4). A növény minden részén (gyökerek, szárak, lombozat és virág) gyógyászati felhasználásra van szükség. Az Echinacea Herb kivonat teákban és gyógynövényekben használható. A virágot esszenciák készítésére használják. Antibiotikus tulajdonságainak köszönhetően az echinacea-virágot a gyógyászati gyakorlatban létrehozott virág esszenciák speciális keverékébe beépítettem, amely a kimerültség és a fáradtság képlet.

A webkeresés az echinacea purpurea kivonat kulcsszava a linkek alapterhelését eredményezi (többnyire az Echinacea termékek piacai). Egy olyan helyszínre botlottam, amely egyfajta napi kiegészítőt értékesít echinacea angustifolia kivonattal. Az Echinacea ilyen módon történő használatát nem javaslom vagy jóváhagyom. Az Echinacea kivonat a természet antibiotikumja, melynek célja az immunrendszer fokozása. Echinacea kivonat A cichorinsavat nem szánják állandónak. Ajánlásom szerint az Echinacea-t hetente tíz napig kell bevenni. 5–6 nap elteltével, ha a tünetei fennmaradnak, azt 7-10 napig tartsuk.

Hol lehet megvásárolni az Echinacea Herb kivonatot?
Lehet, hogy mélyen megérti az Echinacea Herb Extract-ot. Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre. Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back