Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Rákellenes termék - paclitaxel

Feb 26, 2016

A paklitaxelt megfelelő orvosi környezetben, szoros orvosi felügyelet mellett kell beadni. A metasztatikus emlőrákos betegeknél, akiknél rendkívül alacsony a neutrofilek (egyfajta fehérvérsejtek) száma, nem szabad paclitaxelt alkalmazni . Gyakori vérvizsgálatokat kell végezni a paklitaxel alkalmazása során a csontvelő-szuppresszió és a súlyos fertőzés kockázata miatt.

A paclitaxelt bizonyos betegeknél emlőrák kezelésére használják. A karboplatinnal együtt bizonyos betegeknél a nem kissejtes tüdőrák kezelésére is alkalmazzák. A gemcitabinnal együtt a hasnyálmirigy rák kezelésére is alkalmazzák. Alkalmazható az orvosa által meghatározott egyéb ráktípusokra is. A paklitaxel egy kemoterápiás gyógyszer. Úgy működik, hogy lassítja vagy megállítja a rákos sejtek elválasztását és növekedését, így végül meghalnak.

A paclitaxel poliglumex egy olyan biológiai szempontból fokozottan vizsgált kemoterápiás szer, amely a pakolitaxot, a Taxol hatóanyagát egy biológiailag lebomló poliglutamát polimerhez kapcsolja, ami új kémiai entitást eredményez. Ha a polimerhez kötődik, a paklitaxel inaktív, potenciálisan megtakarítja a normális szövet expozícióját a paklitaxel magas szintjével és az ahhoz kapcsolódó toxicitással. A tumorszövet véredényei a normális szövetekben lévő vérerektől eltérően porózusak a makromolekulákra, például a paklitaxel poliglumexre. A preklinikai vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy a paklitaxel poliglumex eloszlása a daganatokra a szivárgó véredények miatt történik, és a tumor ágyban van, így a kemoterápia dózisa lényegesen nagyobb, mint a standard paclitaxel. A tumorsejt belsejében az enzimek metabolizálják a fehérje polimert, felszabadítva aktív paklitaxelt . Ellentétben a standard sugárérzékenyítő szerekkel, a paclitaxel poliglumex tumor szelektívnek tűnik, és úgy tűnik, nem fokozza a sugárzási toxicitást a normál szövetekre.

Hol vásárolhat paclitaxelt ?
Lehet, hogy mélyen megérti a paklitaxelt . Xi'an Fengzu Biológiai Technológia Co., Ltd., mint Kína növényi kivonat és monomer professzionális szállítója, különféle tiszta növényi kivonatokat és monomereket ajánlott kedvező áron. A versenyképes árért és szakmai ismeretekért közvetlenül küldhet e-mailt a sales@fengzusw.com címre . Hosszú ideig az együttműködés ingyenes minták állnak rendelkezésre. Várjuk a kérdésedet.

Back