Banner
Haza > Tudás > Tartalom

Puerarin öregedés elleni termék

Mar 03, 2016

Puerarinaz egyik a nagy fitoösztrogének izolált Pueraria lobata, a kínai orvoslás ismert Gegen. A legtöbb kereskedelmi termékeket tartalmazó pueraria érhetők el fiatalító, antiaging, vagy bőrvilágosító krémek vagy kenőcsök, mint kozmetikai szappanok, vagy kapszula vagy tabletta, növekvő étvágy, bővülő mellek, szabályzó, haj növekedését vagy a regrowth és az egyéb fiatalító céljából. Van azonban nem irodalom e felhasználások támogatásához. Az orvosi szakirodalom dokumentumok a növény használata elsősorban a menopauza, hanem a rák és a csontritkulás.

Pueraria egy nagyszerű választás azok számára, akik a természetes öregedés harcolni akar. Ezt a kiegészítést tartalmaz flavonoidokat és miroestrol vegyületek, amelyek már mind kimutatták, hogy hatékonyan elleni küzdelem az öregedés. Csökkenti a szürke haj és a cellulit, megnövekedett energia, jobb memória és serkenti a vérkeringést az előnyöket, amelyeket az emberek számoltak be, miután néhánypuerarinpor. Azok a nők, akik keresnek alternatívát Mellnagyobbítás gyakran pueraria mirifica fordulni. 70 százaléka a nők, akikpuerarin 98 %-osészrevesz növekedését a mell méretét. Nem csak csinál ez növelni mell méretét, de ez is csökkentheti a striák megjelenését.

Hol lehet megvásárolni a puerarin?

Lehet, hogy a mély megértésepuerarin. Xi'an Fengzu biológiai technológiában Co., Ltd., mint a szakmai szállítói és növényi kivonat és biopesticide, már szentelt a különféle tiszta növényi kivonat és a biopesticide a kedvező ár. Küldhet e-mailtSales@fengzusw.comközvetlenül a versenyképes ár és szakmai tudás. Hosszú idő együttműködés ingyenes minta áll rendelkezésre. Várjuk érdeklődését.


Back