Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Hidraulikus sav szérum

FZBIOTECH hialuronsav
Csevegj most

Termék részletek

Az FZBIOTECH professzionális hidraulikus savszérum gyártók és beszállítók Kínában, amelyek a legjobb termékek versenyképes áron történő nyújtására specializálódtak. Hosszú ideig tartó együttműködéshez ingyenes minták állnak rendelkezésre. Mi' várjuk érdeklődését.


Alapinformációk

termék névHidraulikus sav szérumMásik névHialuronsav
Leírás99%KinézetFehér por
MolekulaképletC14H22NNaO11Molekuláris tömeg403.31
CAS-szám9067-32-7EINECS-SZÁM618-620-0
OEM szolgáltatásKapszula vagy tablettaAlapértelmezettUSP vagy EP
OldódóVízTanúsítványokISO, Halal, FDA
Szerkezeti képletSodium Hyaluronate Powder

A hidraulikus sav szérum fiziológiailag aktív anyag, amely széles körben jelen van az emberi testben.

Ez egy polimerizált egyszálú viszkózcukor, amely glikolsavból és acetaminofén-aceton polimercukorból áll.

Molekulatömege 1 millió.


Előnyök

1. Hidratáló, növeli a bőr rugalmasságát, húzza meg a bőrt

2. A hialuronsav elősegítheti az epidermális sejtek szaporodását és differenciálódását, megszüntetheti az oxigén szabad gyököket.

3. A hialuronsav megelőzheti és helyrehozhatja a bőr károsodását

4. A hialuronsav a vízfázis megvastagodását eredményezheti; és egyenletesen illessze be az olajfázis emulgeálása után, stabil emulzióval rendelkezik. A csúcskategóriás kozmetikumok egyik legjobb természetes hidratáló összetevője, jó kompatibilitás.

5. A hialuronsav hozzáadható a legtöbb kozmetikumhoz, például krémhez, testápolóhoz, esszenciához, tisztítószerekhez, fürdőhöz, hajmosáshoz, mohához, habzáshoz, ajakrúzsokhoz, a közös tartalom 0,05–0,5%.


Alkalmazás


Ételért:

A nátrium-hialuronát por az orális felszívódást követően emészthető és felszívódik, növelve a hialuronsav szintézis elődjét a szervezetben, ami a hialuronsav szintézisének növekedéséhez vezet a bőrben és más szövetekben, ezáltal javítva a bőr' vízét megtartási teljesítmény, gazdag rugalmasság és a ráncok csökkentése.


Orvosi:

A hidraulikus savszérum por használható szemészeti műtétekben, például szaruhártya-transzplantációban, szürkehályog-műtétben, glaukóma-műtétben és a retina leválásának helyreállítására szolgáló műtétben. A térd osteoarthritisének kezelésére is használható. Ezeket injekcióval adják be a térdízületbe, és úgy vélik, hogy pótolják az ízületi folyadék viszkozitását, ezáltal kenik az ízületeket, csillapítják az ízületeket és fájdalomcsillapító hatást fejtenek ki, és a sebek gyógyítására szolgáló sztentek bioszintézisére is felhasználják őket. Ezekhez az állványokhoz gyakran kötődnek fehérjék, például fibronektin, hogy megkönnyítsék a sebbe történő migrációt a sebbe. Tapadásgátló szerekben is használják, és kismedencei és hasi műtétekben széles körben használják a posztoperatív adhéziók megelőzésére.


Kozmetikai termékek:

A nátrium-hialuronát kiváló hidratáló képessége miatt természetes hidratáló tényezőként ismert. A bőrápolási termékek gyakori összetevője, nagyon hatékony helyi hidratáló krémként használható. 2003-ban az FDA hialuronsav injekciót hagyott jóvá a lágyrészhibák pótlására. Használható arc ráncaihoz, az ajkak kiszélesítéséhez, a ráncok és ráncok csökkentéséhez, valamint a hegek eltávolításához.


Vizsgálat

You Might Also Like