Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Szója lecitin olaj

Szója lecitin olaj
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Szója lecitin olaj lecitin, hogy lehet kivonni a szójabab. Háromféle foszfolipidből áll: foszfatidilkolin (PC), foszfatidiletanol-amin (PE) és foszfatidilinozit (PI). Ez a keverék a foszfolipidek származó szójafeldolgozás és általában kivont szójaolaj. Ez gyakran használják, mint egy természetes emulgeáris vagy stabilizátor a különböző élelmiszer-és ipari alkalmazások.


Alapvető információk

Termék neve

Szója lecitin olaj

Egyéb név

szójalecitin, szója lecitin

Specifikáció

Lecitin 20%,40%,60%,80%

Megjelenése

Világos sárga por vagy olaj

Molekuláris képlet

C42H84O9PN

Molekulatömegű

758.06

CAS-SZÁM

8002-43-5

EINECS-szám

232-307-2

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ingyenes ajánlat


Előnyök

1. Figyelembe véve a lecitin nyilvánvaló hatással van a vérnyomásra és a magas koleszterinszint, amely megakadályozza és kezelésére érelmeszesedés.

2. D foszfolipidek nem csak megakadályozza a zsírmáj, hanem elősegíti a máj regenerálódását, és foszfolipidek csökkentheti a szérum koleszterin szintjét, megakadályozza a máj cirrhosis, és segít a helyreállítási májfunkció. .

3. Ha a diabéteszes betegek enni 20 gramm lecitin, a gyógyulási arány a cukorbetegség nagyon jelentős, különösen a szövődmények, mint a húgyúti üszkösödés és az érelmeszesedés.

4. Szója lecitin lebomlik a felesleges koleszterin és megemészteni, és elnyeli a koleszterin az epe likviditás fenntartása érdekében.

5. Lecitin elősegítheti a növekedés és fejlődés az agyrendszer és az agy térfogata.

 

Alkalmazások

Lecitin lehet használni, mint egy étrend-kiegészítő az élelmiszer-és drogériákban kapszula formájában, porok vagy granulátumok. Lecitin részecskék használták, mint a kezelés az emberek a magas koleszterinszint és a fogyás évtizedek óta. Az alkalmazás területén szója lecitin közé: gyógyszerek, kozmetikumok, bőrápolási termékek, szappanok, samponok, élelmiszer-adalékanyagok, étrend-kiegészítők, egészségügyi élelmiszerek, stb.Vizsgálat

You Might Also Like