Banner
Haza > Termékek >> Nootropics termék

Galantamin-hidrobromid por

Galantamin-hidrobromid por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A galantamin-hidrobromid por a galantamin hidrobromid só formája. És ez egy kolinészteráz inhibitor, amely kivonható a Lycoris és a Solanaceae növényekből. Egy fázis III klinikai vizsgálat az Egyesült Királyságban 1998-ban kimutatta, hogy a gyógyszer kettős hatásmechanizmussal rendelkezik, amely gátolja az acetilkolinészterázt és szabályozza a nikotin receptorokat.


Alapinformációk

termék név

Galantamin-hidrobromid por

Másik név

Galanthamine HCL

Leírás

Több mint 98%

Kinézet

Fehér por

Molekulaképlet

C17H22ClNO3

Molekuláris tömeg

323.8145

CAS-szám

357-70-0

EINECS-SZÁM

609-175-3

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Orvosi

Szerkezeti képlet

Galanthamine Hydrobrmide.png

Bevezetés

Ehhez a galantamin javíthatja az Alzheimer&# 39-es betegségben szenvedő betegek kognitív képességét, és az Európai Közösségben forgalomba hozták, amely gyógyszerként enyhe vagy súlyos Alzheimer&# 39-es betegség (AD) kezelésére használatos. Ez magában foglalja a galantamin-hidrobromid alapanyagait és az injekciókat a kínai gyógyszerkönyvben.


Alkalmazás

A galantamin-hidrobromid port főleg myasthenia gravis, poliovírus nyugalom és következmények, valamint neurológiai megbetegedések vagy traumák okozta polyneuritis, gombás gyulladás és szenzomotoros rendellenességek kezelésére használják. De főleg Alzheimer' betegség esetén alkalmazzák, és a szerves agykárosodás által okozott demenciára és memóriazavarokra gyakorolt ​​fő hatás.Hot Tags: galantamin-hidrobromid por, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like