Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Quercetin Kaempferol

Quercetin Kaempferol
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A kaempferol egy természetes flavonol, a flavonoidok egy csoportja, amely számos gyümölcszöldségben és gyógynövényben megtalálható, beleértve a szőlőt, a paradicsomot, a brokkolit, a teát és a ginkgo biloba leveleket.

Úgy tűnik, hogy a kaempferol és a kvercetin flavonoidok szinergikus hatást fejtenek ki a rákos sejtek sejtszaporodásának csökkentésében, ami azt jelenti, hogy a kvercetin és a kaempferol kombinált kezelése hatékonyabb, mint az egyes flavonoidok additív hatása.

Quercetin Kaempferol

Alapinformációk

termék név

Quercetin Kaempferol

Másik név

Kaempferol por

Leírás

50%,98%

Kinézet

Világossárga tűszerű kristály

Molekulaképlet

C15H10O6

Molekuláris tömeg

286.24

CAS-szám

520-18-3

EINECS-SZÁM

208-287-6

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

Quercetin Kaempferol


Bevezetés

A Keampferol por erős antioxidáns, amely segít megvédeni sejtjeinket, lipidjeinket és a DNS-t az oxidatív károsodásoktól. Úgy tűnik, hogy a kaempferol megakadályozza az arterioszklerózist azáltal, hogy gátolja a kis sűrűségű lipoproteinek oxidációját és a vérlemezkék képződését a vérben.


Funkció

1. A keampferol képes blokkolni az NAPDH-oxidáz (NOX) enzimet, és neuroprotektorként hat az NOX enzim által közvetített degenerációs folyamatok ellen.

2. A kaempferol képes növelni a glükózfelvételt a halhatatlan adipociták (3T3-L1) laboratóriumi modelljében, ami arra utal, hogy képes csökkenteni a szérum glükózszintjét és antidiabetikus szerként működni. Inzulinnal működik, és inzulin stimuláció nélkül nincs hatása.

3. A kaempferol (csakúgy, mint a kvercetin) képes gátolni az adipogenezis PPARγ aktiválását a rosiglitazon és más endogén ligandumok révén, mivel nagy affinitással rendelkezik a receptorhoz, de alacsony az aktiválási képessége.

4. A miricetinhez hasonlóan a Kaempferol megakadályozza az in vitro csontsejtek oxidációját, és csontritkulás elleni hatást fejthet ki.


Csomag&erősítő; Szállítás

Szállítás: Sea / Air Shipping&erősítő; Nemzetközi expressz

Szállítási idő: 2-3 munkanap a fizetés után

Csomagolás: 1-5kg / alumínium fóliatáska, méret: 22cm (szélesség) * 32cm (hossz)

15-25kg / dob, méret: 38cm (átmérő) * 50cm (magasság)

Tárolás: Tartsa távol az erős fénytől és hőtől.

Felhasználhatósági idő: 24 hónap


Vizsgálat

You Might Also Like