Banner
Haza > Termékek >> Api

Tiszta kender fehérje por

Tiszta kender fehérje por
COA kenderfehérje por
Csevegj most

Termék részletek

Tiszta kender fehérje por gazdag 20 aminosavak, amelyek beleértve a 9 esszenciális aminosavak, hogy meg kell szerezni a diéta. Kender fehérje por nem csak fehérjeforrás, de ez is eredendően gazdag egészséges omega zsírsavak és rost, mint sok más közös fehérje porok. Is bebizonyosodott, hogy javítja a fáradtságot, és pozitív hatással van az immunrendszerre.

Hemp protein powder

Alapvető infromáció

Termék neve

Tiszta kender fehérje por

Egyéb név

Kendermag fehérje

Specifikáció

50%, 60%, 70%

Megjelenése

Világossárga finom por

Használt alkatrész

Vetőmag

Háló

80-120

Minta

Ingyenes ajánlat

Teszt

Hplc

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Osztály

Élelmiszer


Alkalmazás

Kender fehérje biztosítja az esszenciális zsírsavak omega-3 és omega-6 egészséges arány 3: 1. Kender is egyike azon kevés források ritka gamma-linolénsav (GLA), amely egy egészséges, növényi eredetű omega-6, hogy a metabolizált módon másképp más, kevésbé egészséges omega-6zsír.


Előnyök

1. A kendermag fehérje esszenciális zsírsavakkal (EFA) biztosítja a szervezet számára, és meglehetősen kedvező arányban van a telítetlen zsírok és a telített zsírok között.

2. A kendermag fehérje arginintartalma 123 mg/g, és a histidin-tartalom 2 mg/g.Ezek fontosak a gyermekkori növekedés és az esszenciális enzimek szintézise (szulfid tartalmú aminosav cisztin 16 mg / g fehérje).

3. Kendermag fehérje is tartalmaz viszonylag magas "elágazó láncú aminosavak (BCAA)", amelyek nagyon fontos a vázizom-anyagcsere.


Táplálkozási
Kender fehérje por gazdag rost,amely sok egészséges tulajdonságokkal. A Harvard Egyetem közegészségügyi igazgatója kimondja, hogy a rostban gazdag étrend csökkentheti a szívbetegségek, a 2-es típusú cukorbetegség, a székrekedés és a divertikulózis kockázatát. Egy adag kender fehérje por nyújthat felnőttek,gyermekek és idősebb serdülők nagy mennyiségű rost 20-35 gramm naponta. Például, a kender fehérje tartalmaz 12 gramm rost 30 gramm,ami jelentősen magasabb, mint a legtöbb más típusú fehérje.


Hot Tags: tiszta kender fehérje por, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelmi, ár, legjobb, ömlesztett, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like