Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Izotretinoin por

Izotretinoin por
FZBIOTECH kozmetikai termékek listája
Csevegj most

Termék részletek

Az izotretinoin por olyan gyógyszer, amelyet elsősorban súlyos pattanások kezelésére használnak. Ritkán alkalmazzák bizonyos bőrrákok (laphámsejtes karcinóma) megelőzésére és más daganatok kezelésére. Harlequin típusú ichthyosis, általában halálos bőrbetegség és lamelláris ichthyosis kezelésére is alkalmazzák. Ez egy retinoid, amely rokon az A-vitaminnal és természetesen megtalálható az emberi testben. Izomer retinsavja pattanásos gyógyszer is.

Isotretinoin powder

Alapinformációk

termék névIzotretinoin porMásik névNeovitaminaacid
Leírás99%KinézetSárga kristályos por
MolekulaképletC20H28O2Molekuláris tömeg300.44
CAS-szám4759-48-2EINECS-SZÁM225-296-0
OEM szolgáltatásIgenAlapértelmezettUSP vagy EP
TanúsítványokISO, Halal, FDAFokozatOrvosi és kozmetikai cikkek
Szerkezeti képletisotretinoin.png


Használ

Az izotretinoint elsősorban súlyos cisztás pattanások és pattanások esetén alkalmazzák, amelyek nem reagálnak más kezelésekre. Számos bőrgyógyász támogatja a kevésbé súlyos pattanások alkalmazását is, amely ellenállónak bizonyult más terápiákkal szemben, vagy fizikai vagy pszichológiai hegesedést okozhat. Az izotretinoin nem ajánlott a pubertás előtti pattanások kezelésére, 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Hatásos a gennyes verejtékmirigyek és néhány súlyos pattanásos rosacea esetén is. Használható a harlekin ichthyosis, a pelyhes ichthyosis kezelésére, valamint pigmentált száraz bőrbetegség esetén a keratosis enyhítésére. Ritkán észlelt csontosodó fibrózis kezelésére használták. Használható neuroblastoma, egy neurocarcinoma kezelésére is.


Hatások

Megállíthatja a hosszú csontnövekedést a még növekvő fiataloknál. Korai epiphysealis záródás fordulhat elő akne szenvedőknél, akik ajánlott adag Accutane-t kapnak.

Hot Tags: izotretinoin por, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like