Banner
Haza > Termékek >> Api

klindamicin

klindamicin
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

termék név

Klindamicin por

Másik név

klindamicin

Leírás

99%

Megjelenés

Fehér kristályos por

Molekuláris képlet

C 18 H 33 összegképletre 2 O 5 S

Molekuláris tömeg

424.98

CAS NO.

18323-44-9

EINECS NO.

242-209-1

Alapértelmezett

USP vagy EP

bizonylatok

ISO, Halal, az FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Orvosi

Strukturális képlet

Clindamycin.gif


Bevezetés

A klindamicin-hidroklorid a klindamicin hidratált hidrokloridsója. Félszintetikus antibiotikum, amelyet úgy állítanak elő, hogy a kiindulási linkcomicin 7 (R) -hidroxi-csoportját 7 (S) -klórral helyettesítik.


Előnyök

A klindamicin felhasználható az érzékeny anaerob baktériumok által okozott súlyos fertőzések kezelésére. Ezt meg kell jegyezni a streptococcus, pneumococcus és staphylococcus érzékeny törzsei által okozott súlyos fertőzések kezelésében is. Penicillin-allergiás betegeknél vagy más orvosoknál kell alkalmazni, akik szerint a penicillin nem megfelelő. Amint azt a GG-idézet említi: Figyelem: GG-jegyzet; dobozban, a vastagbélgyulladás kockázata miatt, mielőtt választanának, az orvosoknak mérlegelniük kell a fertőzés jellegét és a kevésbé toxikus alternatívák (például eritromicin) alkalmasságát.


Elsősorban fogékony anaerob baktériumok által okozott fertőzések kezelésére alkalmazzák, ideértve a légúti fertőzéseket, a bőr- és lágyszöveti fertőzéseket, valamint a peritonitiszt; Penicillin-allergiás betegek esetén a fogékony aerob baktériumok által okozott fertőzések kezelésére is használható. Használható csont- és ízületi fertőzések, különösen a Staphylococcus aureus okozta fertőzések kezelésére is. A klindamicin-foszfát helyileg alkalmazható enyhe és közepes mértékű pattanások kezelésére.Vizsgálat

You Might Also Like