Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Illóolaj

Tiszta eukaliptuszolaj

Tiszta eukaliptuszolaj
FZBIOTECH eukaliptuszolaj
Csevegj most

Termék részletek

Bár Ausztrália a tiszta eukaliptuszolaj eredete és vezető forrása, az eukaliptuszfa és illóolajtermelése a világ más részeire is kiterjedt, beleértve Brazíliát, Európát, Görögországot, Kínát és Indiát. Fertőtlenítő és köptető tulajdonságai miatt használták a kínai, a görög, az európai és az ayurvédikus orvoslásban. A világ 700 eukaliptuszfajából körülbelül 500 termel illóolajat, és a globális eukaliptusz olajtermelés főként az Eucalyptus globulus fajokból, közismertebb nevén „Kék gumiként” származik. Ma az eukaliptusz továbbra is népszerű illóolaj, amelyet gőzölésekben, kiütéses krémekben, inhalátorokban, kenőcsökben és fogászati ​​higiéniai termékekben alkalmaznak a légzőrendszer támogatására, a száj egészségének javítására és a fizikai kényelmetlenségek csillapítására.

Pure Eucalyptus Oil

Alapvető infromáció

termék név

Tiszta eukaliptuszolaj

Másik név

Eukaliptusz olaj

Leírás

100% tiszta természetes

Kinézet

Színtelen vagy halványsárga folyadék

Minta

20ML ingyenes ajánlat

OEM szolgáltatás

Igen

Kivonási módszer

Gőz desztilláció

Növényi rész

Levél növényen

Eredet

Kína, India

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZIBOTECH

Fokozat

Élelmiszerek és kozmetikumok

Noha az eukaliptusz illóolaj a legtöbb tulajdonsággal rendelkezik, mint egy tipikus illékony olaj, aromaterápiás olajként nem túl népszerű, mert az utóbbi évszázadokig keveset tudtak róla, mint az ősibb aromaterápiás anyagok. Az eukaliptuszolaj számos egészségügyi előnye felkeltette az egész világ figyelmét, és számos kutatásra ösztönözte az aromaterápiában, valamint a hagyományos orvoslásban való alkalmazását.

Ezt az eukaliptuszolajat a magas, örökzöld eukaliptuszfa friss leveleiből nyerik. A tudományosan Eucalyptus Globulus besorolású fát lázfának, kékgumifának vagy szálkás kéregfának is nevezik, attól függően, hogy hol található a világon.


Előnyök

1. Az eukaliptusz illóolaj arról ismert, hogy érintkezéskor képes csökkenteni vagy megszüntetni a felszíni és a levegőben található káros baktériumokat, valamint a fertőzéseket.

2. Az eukaliptusz illóolaj hűsítő illata ismerten enyhíti a szellemi kimerültséget azáltal, hogy fokozza az agy keringését, ezáltal serkenti az elmét a lassúságtól és megfiatalítja a szellemet.

3. Az eukaliptusz olaj hatékonyan eltávolítja a zsírt és a szennyeződést, így kiváló tisztítószer a konyhához.

4. Természetes rovarölő szerként még ismert, hogy képes eltávolítani a tetveket.

5. Meleg fürdőkhöz adva az Eucalyptus Essential Oil fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságai segítik a merev és fájó izmok fiatalítását.


Használ

1. Néhány csepp ebből az élénkítő olajból, amelyet zuhanyozás közben tesznek a kézbe, belélegezhetjük, hogy elősegítsük a vitalitás érzetét.

2. A torlódások enyhítése érdekében keverjen össze néhány cseppet egy gőzölgő forró vízzel ellátott tálban, és hajoljon rá, hogy néhány percig a fejére és a tálra terített törülközővel belélegezze az aromás gőzöket.

3. Hordozóolajjal hígítva és helyileg hidratáló krémben vagy kevert masszázsolajban használva az eukaliptusz illóolaj stimuláló tulajdonságai segíthetnek a bőr és a fáradt izmok újjáélesztésében.

4. Vízzel hígítva ez a spray felfrissítheti a szobát, és megszünteti a cipőkbe és sportfelszerelésekbe szorult testszagokat.

Pure Eucalyptus Oil

FZBIOTECH Package

Eucalyptus Oil price.jpg


Vizsgálat

You Might Also Like