Banner
Haza > Termékek >> Api

Procaine por

Procaine por
Csevegj most

Termék részletek

A Novocin kereskedelmi név prevalenciája miatt a prokain port egyes területeken gyakran novokainnak nevezik. Ez főleg a nátrium-csatorna blokkoló. Ma, azt használják a kezelés bizonyos országokban miatt szimpatikus, gyulladáscsökkentő, fokozott perfúzió és a hangulat fokozó hatása.


Alapvető információk

Termék neve

Procaine por

Egyéb név

Procaine között

Specifikáció

99%

Megjelenése

Off-White Kristály por

Molekuláris képlet

C13H20N2O2

Molekulatömegű

236.31

CAS-SZÁM

59-46-1

EINECS-szám

200-426-9

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

procaine hcl.png


Bevezetés

Először 1905-ben szintetizálták, nem sokkal azután, hogy Amikaine.It a német kémikus, Alfred Einhorn (Alfred Einhorn) feltalálta, a vegyi anyag kereskedelmi neve Novocine, a latin nov- ból (jelentése "új") és -caine, amelyet az alkaloidok közös neve érzéstelenítőként használ. Ez vezette be az orvosi használatra sebész Heinrich Braun.Felfedezése előtt amikaine és procaine, kokain volt a leggyakrabban használt helyi érzéstelenítő. [Idézés szükséges] Einhorn reméli, hogy az új eredményeit amputációra használja, de a sebészek inkább az általános érzéstelenyérzést elaltatják. Azonban a fogorvos nagyon hasznosnak találta.


Káros hatások
A prokain alkalmazása csökkent neuronális aktivitáshoz vezet. Depresszió okozhat allergiát az idegrendszerre,nyugtalanságot és rezgést okoz,ami enyhe vagy súlyos görcsök. Állatokon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy használatuk a dopamin és a szerotonin szintjének növekedéséhez vezet az agyban. Mivel az egyén különböző tolerancia dózisuk, egyéb problémák merülhetnek fel. A központi idegrendszer gerjesztése idegfeszültséget és szédülést okozhat. Légzési elégtelenséget okozhat, ha túl sok gyógyszert szed. Ez is okozhat a szívizom gyengülni,ami a szívmegállás.


Vizsgálat

You Might Also Like