Banner
Haza > Termékek >> Api

Mildronát por

Mildronát por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

termék név

Mildronát por

Másik név

Mildronate

Leírás

99%

Megjelenés

Fehér por

Molekuláris képlet

C6H14N2O2

Molekuláris tömeg

146.19

CAS-szám

76144-81-5

EINECS NO.

682-135-0

Alapértelmezett

USP vagy EP

bizonylatok

ISO, Halal, az FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Strukturális képlet

76144-81-5.png


Bevezetés

A Meldonium (INN) egy korlátozott forgalmú gyógyszer, amelyet Ivars Kalvi fejlesztett ki a {Organic Synthesis (Szovjetunió) lett intézetéből ( 1970). Főként a lett Grindeks és számos általános gyártó gyártja. Ischaemiás gyógyszerként terjesztik a kelet-európai országokban.


Ez bekerült a Doppingellenes Világ Ügynökség (WADA) azon anyagok listájába, amelyeket a sportolók tiltottak a 1 sz., 2016 január óta. Ennek ellenére ellentmondásos a sportos teljesítményjavító szerként való használata. Mint mindannyian tudjuk, néhány sportoló már korábban is betiltotta. Az Egyesült Államokban jelenleg nincs terv.


felhasználások

Használható szívkoszorúér betegség kezelésére.Esetenként ezek a szívproblémák ischaemiahoz vezethetnek, azaz túl kevés vér áramlik a belső szervekbe (különösen a szívbe). Ez elősegíti a véráramlás és az oxigénáramlás fokozását az egész testben, mivel a Úgy gondolják, hogy a gyógyszer kitágítja az artériákat. Azt is felfedezték, hogy indukciója az α2-adrenerg receptorok és a nitrogén-oxid függő mechanizmusok görcsoldó és antihipnotikus hatásait foglalja magában. Összefoglalva: ez azt jelzi, hogy az akut dózisban adott melendon hasznos lehet görcsrohamok és alkoholizmus kezelésére.Agy agyi ischaemia, szemészeti ischaemiás szindróma és más artériás keringési zavarok által okozott szembetegségek esetén is alkalmazhatók.Ez is lehet bizonyos hatás a hosszú távú ivás abbahagyása által okozott megvonási tünetek súlyosságának csökkentésére.


Vizsgálat

You Might Also Like