Banner
Haza > Termékek >> Api

Nátrium-hialuronát por

Nátrium-hialuronát por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A nátrium-hialuronát por (HA) egy mokopoliszacharid, amely N-acetil-glükózamin és glükuronsav ismétlődő diszacharid egységeiből áll. A kereskedelmi HA általában nátrium formájában van, úgynevezett nátrium-hialuronát. A HA elterjedt az állati szövetek és az üvegtest extracelluláris mátrixában. Fő élettani funkciói a vízvisszatartás és a kenés. Az alacsony molekulasúlyú nátrium-hialuronát behatolhat a dermisbe, és a bőr könnyen felszívja. Megakadályozhatja a bőr öregedését és fenntarthatja a kollagén működését a vérkeringés javításával, a bőr anyagcseréjének szabályozásával és a bőr táplálkozásának javításával. A nátrium hyaluronate különösen hasznos a szépségszalonokban, mert könnyen behatol a dermis.

Hyaluronic Acid

Alapinformációk

termék név

Nátrium-hialuronát por

Másik név

Hialuronsav-nátriumsó; Klamihialuronsav-nátriumsó ; hialuronát-nátrium

Leírás

99%

Kinézet

(C14H20NO11Na) n

Molekulaképlet

(C14H20NO11Na) n

Molekuláris tömeg

403.31

CAS-szám

9067-32-7

EINECS-SZÁM

232-678-0

Alapértelmezett

USP vagy EP

Fokozat

Élelmiszer&erősítő; Kozmetikai

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

hyaluronate sodium.jpg


Előnyök

1. A nátrium-hialuronát por növelheti a bőr rugalmasságát és késleltetheti a bőr öregedését;

2. Elősegítheti az epidermális sejtek szaporodását és differenciálódását, és eltávolíthatja az oxigén szabad gyököket;

3. Megakadályozza és helyrehozza a bőr károsodását a magas viszkozitású vizes oldat miatt;

4. A hialuronsav az egyik legjobb természetes hidratáló összetevő a kiváló minőségű kozmetikumok számára, jó kompatibilitással;

5. Hozzáadható szinte minden olyan kozmetikai kozmetikumhoz, amelyet széles körben használnak a kozmetikában, például krémekben, testápolókban, eszenciákban, tisztítószerekben, tusfürdőkben, samponokban, mohában, duzzadó szerekben, ajakrúzsokban stb., Az általános hozzáadási arány 0,05-0,5%.


Vizsgálati jelentés

COA of Hyaluronic Acid


Vizsgálat

You Might Also Like