Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Illóolaj

Tiszta citronellaolaj

Tiszta citronellaolaj
FZBIOTECH olajlista
Csevegj most

Termék részletek

A tiszta citronellaolaj évszázadok óta természetes gyógyszer és élelmiszer-összetevő Kínában, Srí Lankán és Indonéziában. Hagyományosan ízesítő anyagként használják kulináris alkalmazásokban, fájdalomcsillapító szerként, fertőzések, kiütések és gyulladások esetén, nem mérgező rovarriasztó szerként, természetes és illatos háztartási tisztítószerként, illatszerek, szappanok, mosószerek, illatos gyertyák és kozmetikai termékek. A Citronella olaj tisztító, fertőtlenítő, frissítő és szagtalanító tulajdonságai miatt továbbra is értékelik és alkalmazzák.


Alapvető infromáció

termék név

Tiszta citronellaolaj

Másik név

Citronella olaj

Leírás

100% tiszta természetes

Kinézet

Sárga folyadék

Minta

25% citronellol, 38% citronellal

OEM szolgáltatás

Igen

Kivonási módszer

Gőz desztilláció

Növényi rész

Levelek és virág

Eredet

Kína

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZIBOTECH

Fokozat

Élelmiszerek és kozmetikumok

A tiszta citronellaolajat a Cymbopogon (citromfű) különböző fajainak leveleiből és száraiból nyerik. Széles körben használják parfüm vegyszerek, például citronellal, citronellol és geraniol forrásaként, amelyeket széles körben használnak a gyertyákban, szappanokban és füstölőkben, kozmetikumokban. , parfüm és fűszeripar világszerte.


Funkció

A tiszta citronellaolajat gyakran nem veszik figyelembe, mint aromaterápiás olajat. A Citronella biológiai szinten melegítő és aktiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A citronella illóolaj fokozza a hangulatot. Lágyító hatással van a bőrre, és segít a túlzott izzadtság megszüntetésében is, ezért nagyon hasznos a lábakon való használatra. Baktériumölő, antiszeptikus, szagtalanító és rovarölő tulajdonságokkal rendelkezik.


Antiszeptikus&erősítő; Fertőtlenítő

A citronellát a citronellaolaj előállításához használják, amelyet szappanokban, rovargyertyákban, spray-kben és szúnyogriasztókban alkalmaznak az aromaterápiában, és Indonéziában széles körben ismert.


A zsírok előállítása mellett a tiszta citronellaolajat kulináris alkalmazásokban is használják, például a teában. Ezt az olajat külsőleg rovarriasztóként használják. Ezt az olajat a migrén, a fejfájás és a reuma enyhítésére használják. Tartósítószerként használható, és fertőtleníti a konyhai pultokat és a vágódeszkákat. Amikor a' elterjedt az egész szobában, a szag kiűzi a rovarokat és a hibákat. Antiszeptikus tulajdonságai tökéletesek az influenza és a megfázás elleni küzdelemben.


Használ

1. Diffundáljon 3 csepp Citronella olajat egy diffúzorban.

2. Diffundálja a levendula, a citronella és a borsmenta illóolajokból álló 2 csepp keveréket a keringés fokozása, valamint a stressz és szorongás csökkentése érdekében.

3. 1-2 csepp Citronella olajat adhat egy rendszeres enyhe tisztítószerhez vagy tusfürdőhöz. Miközben megvédi az arcszínt a naptól, javítja az arcszínt, és fiatalabbá és simábbá teszi az arcszínt.

4. Egy olyan samponhoz, amely megszünteti a felesleges olajat, gombákat, korpásodást és fertőzéseket, valamint megszünteti a csomókat, adjon hozzá 2 csepp Citronella olajat egy samponba.


Vizsgálati jelentés

COA of Citronella Oil

Folyamatábra

Citronella Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Citronella Oil Price.jpg

Vizsgálat

You Might Also Like