Banner
Haza > Termékek >> Nootropics termék

5-hidroxitriptofán kivonat

5-hidroxitriptofán kivonat
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

5-Hydroxytryptophan kivont Griffonia Seed bab az afrikai őshonos szőlő. Az afrikai népi gyógyászatban, Griffonia Seed tekinthető afrodiziákum, antibiotikum, és a gyógyszer kezelésére használt hasmenés, hányás, és a hasi fájdalom. A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy Griffonia magok növelheti a szerotonin szintjét az agyban. 5-HTP fontos szabályozásában az agy kémiai folyamatok, és különösen fontos szerepet játszanak a depresszió, álmatlanság és étkezési zavarok. Elméletben, Griffinia magok növelheti a szerotonin-szint, csökkenti a depresszió és az álmatlanság.


Alapvető információk

Termék neve

5-hidroxitriptofán kivonat

Egyéb név

5-HTP,5-hidroxi-triptofán

Botanikai forrás

Griffonia simplicifolia mag

Megjelenése

Sárgásfehér por

Molekuláris képlet

C11H12N2O3

Molekulatömegű

220.225

CAS-SZÁM

56-69-9

Specifikáció

98%

Standard

EP vagy USP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Minta

Ingyenes ajánlat

Osztály

Orvosi és élelmiszer

Szerkezeti képlet

5-HTP.png


Előnyök

1.Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy 5-HTP a biztonságos és természetes módja annak, hogy növelje az agy szerotonin-szint. Bebizonyosodott, hogy az eredmények, amelyek segítségével 5-HTP, amelyek egyenlőek, vagy jobb, mint a standard szintetikus kábítószerek kezelésére használt szerotonin-hiány szindróma kezelésére.


2.5-htp biztosítja a leggyorsabb, leghatékonyabb és következetes kezelési eredmények álmatlanság. Ez egy hatékony alternatív módja annak, hogy alvási problémák biztonságosan és természetesen, mint más alvásgyógyszerek. Javítja az alvás minőségét. Ennél is fontosabb, klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy ez is használható kezelésére alvászavarok, kivéve álmatlanság.


3.It növelheti a REM alvást (általában körülbelül 25%) jelentősen, miközben növeli a mély alvás szakaszában 3 és 4 növelése nélkül teljes alvási idő lerövidíti az időt töltesz alvási szakaszában 1 és 2.In néhány szempontból, az alvási szakasz ban a legkevésbé fontos szakaszában a ciklusban. Minél nagyobb az adag, annál több időt rem.


4.Making alvás békésebb és megfiatalodott megváltoztatásával az egyensúlyt az alvási ciklus. Azok az emberek, akik 5-HTP úgy érzi, tele van energiával, teljesen kipihent, és készen áll a kihívásokra. Tele vagyunk fizikai és mentális energiával reggel, amikor mélyebben alszunk és az álmok hatékonyabbak.


Hot Tags: 5-hidroxitriptofán kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelmi, ár, legjobb, ömlesztett, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like