Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Hirudin pióca

Hirudin pióca
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A hirudin pióca egy olyan polipeptid, amely a pióca Hirudo medicis nyálmirigyében található, és a természetes trombin inhibitorok közül a legerősebb. A hirudin közvetlenül a trombinra hat, nem pedig más alvadási faktorokra.


Alapinformációk

termék név

Hirudin pióca

Másik név

Hirudin por

Leírás

98%

Kinézet

Fehér vagy sárgás por

Molekulaképlet

C66H93N13O25

Molekuláris tömeg

1468.52

CAS-szám

113274-56-9

Részecske méret

100% átmegy 80 háló

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ajánlat

Szerkezeti képlet

StructuralFormula.jpg


Előnyök

1. A hirudin egy természetben előforduló peptid a gyógyszeres piócák (Hirudo medicis) nyálmirigyében, amely véralvadásgátló tulajdonsággal rendelkezik.


2. Az antithrombin III-hoz hasonlóan a hirudin antikoaguláns aktivitása azon alapul, hogy képes gátolni a trombin pro-koaguláns aktivitását. Ez a trombin legerősebb természetes inhibitora. Az antitrombin III-tól eltérően a hirudin csak a fibrinogén elleni specifikus aktivitással rendelkező trombinformákhoz kötődik és gátolja azokat.


3. A hirudin megakadályozza vagy feloldja a vérrögök és a trombák képződését (azaz trombolitikus aktivitással rendelkezik), és terápiás értéke van véralvadási rendellenességekben, a bőr haematomáinak és a felszíni visszerek kezelésében, akár injekcióként, akár helyi kezelésre. alkalmazási krém. Bizonyos szempontból előnyei vannak a gyakrabban alkalmazott antikoagulánsokkal és trombolitikumokkal, például a heparinnal szemben, mivel nem zavarják más szérumfehérjék biológiai aktivitását, és a komplexezett trombinra is hathatnak.


Vizsgálat

You Might Also Like