Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Galantamin hidrobromid ER

Galantamin hidrobromid ER
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapvető információk

Termék neve

Galantamin hidrobromid ER

Egyéb név

Galantamin hidrobromid Lycoremine; Lycoris Radiata

Specifikáció

98%

Megjelenése

Fehér kristályos por

Molekuláris képlet

C17H22BrNO3

Molekulatömegű

368.27

CAS-SZÁM

1953-04-4

EINECS-szám

217-780-5

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ajánlat

Szerkezeti képlet

Structural Formula.jpg


Bevezetés

Galantamin hidrobromid a hidrobromid só formájában galantamin, a harmadlagos alkaloida szintetikusan vagy természetesen nyert az izzók és virágok nárcisz és számos más nemzetségek az Amaryllidaceae család antikolin-észteráz és neurokognitív-fokozó tevékenységek.

A galantamin kivont lycoris sugároz,egy harmadlagos alkaloida származó hócsepp és közeli rokonságban álló fajok. Úgy viselkedik, mint egy reverzibilis versenyképes acetilkolinészteráz (ACHE) gátló, míg jár gyengébb butyrylkolinsterse (BuChE).ez alatt a kezelés a rendellenességek a központi nerbous rendszer, és lehet használni, mint egy ellenszere a nem polarizáló izomlazítók. Galantamin hidrobromid egy fehér vagy szinte fehér por; vízben oldódóan oldódik; oldhatatlan kloroform, éter és alkohol. Xi'an Fengzu Biological Technology Co., LTD a szakmai gyártó, aki a galantamin.


Előnyök

1.Galantamine hidrobromid valószínűleg eltúlozza a neuromuszkuláris blokkoló hatása szukcinilkolin-típusú és hasonló neuromuszkuláris blokkoló szerek érzéstelentség ben.

2.Galantamin hidrobromid, mint egy kiszámítható következménye a farmakológiai tulajdonságai, kimutatták, hogy hányingert, hányás, hasmenés, anorexia, és a fogyás.

3.Galantamin hidrobromid jelentősen javíthatja az enyhe Alzheimer-kórban szenvedő betegek felismerési funkcióját, és késleltetheti az agysejtek működésének csökkenését.

4.Galantamin hidrobromid javíthatja a vezetés között ideg és izom.

 

Alkalmazás

1.Galantamine Hidrobromid elsősorban a myasthenia gravis, poliovírus nyugalmi szakaszban és a következmények, szintén polineuritis, funiculitis és sensorimotor barrier okozta idegrendszeri betegség vagy traumatizmus.

2.Galanthamine hidrobromid is használják az Alzheimer-kór, a fő funkciója a dement és dysmnesia okozta szerves agykárosodás.


Vizsgálat

You Might Also Like