Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Fucoxanthin kivonat por

Fucoxanthin kivonat por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Fucoxanthin kivonat pora barna hínárban található karotinoid, valamint néhány más tengeri forrás. Zsírégető képességei miatt vizsgálják. Ez egy xantofill, amely szerkezetileg hasonló a béta-karotinhoz és az A-vitaminhoz; A fucoxanthin, bár kiegészítőként történő használata előzetes, nagyon ígéretes ízületi zsírvesztésnek és egészségnövelő szernek tűnik.


Alapinformációk

termék név

Fucoxanthin kivonat por

Másik név

Dunaliella Salina kivonat por

Leírás

98%

Kinézet

Sárga finom por

Molekulaképlet

C42H58O6

Molekuláris tömeg

658.91

CAS-szám

3351-86-8

Tesztelési módszer

HPLC

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

StructuralFormula.jpg


Előnyök

1. Változó dózisban embernek adva a fucoxanthin képes volt csökkenteni a vérnyomást

2. Úgy tűnik, hogy a fukoxantin antidiabetikus hatással bír, mivel normalizálja a vázizomzat működését cukorbetegségben.

3. A fucoxanthin élelmiszer-színezékként is használható.

4. A fucoxanthin hasznos antioxidációhoz.

5. A fucoxanthin fogyáshoz használható, és elősegítheti a fogyást, csökkentve a zsír és más egészséges élelmiszerek felhalmozódását.

Használ

1. A fucoxantint széles körben használják az élelmiszer-adalékanyagok iparban, amely hozzáadható a tejtermékekhez, italokhoz, egészségügyi termékekhez, süteményekhez, hideg italokhoz, zseléhez, kenyérhez, tejhez és így tovább;

2. A fucoxantint kozmetikai termékekben alkalmazzák, ez egyfajta vízoldható polimer természetes kivonat, sntiphlogistic sterilizáló hatással. Tehát a glicerin helyett új típusú magas hidratálóként használható;

3. A fucoxantint a gyógyszeriparban is alkalmazzák, ez az új hagyománygyógyászat alapanyaga, amelyet gyakran adnak a vesetermékekhez.


Vizsgálat

You Might Also Like