Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Osztriga-peptid

Osztriga-peptid
Osztriga-peptid por COA-ja
Csevegj most

Termék részletek

Az osztriga peptidet a Crassostrea hongkongensis-ből izolálják, és új fehérjeforrásként használják osztriga-peptid alapú enterális táplálkozási képlet előállításához.

Az osztriga nem csak fehérjében, A-vitaminban, B1, B2, B5, C, E-arányban gazdag egy megfelelő nyomelemben (például kalcium, vas, cink, szelén, mangán, réz stb.) És taurinban, hanem tartalmaz egyedülálló tengeri élet a tápanyagok sokfélesége.

Oyster Powder

Alapinformációk

termék név

Osztriga-peptid

Másik név

Osztriga kivonatpor

Leírás

Fehérje 25% -70%

Kinézet

világossárga finom por

Minta

Ingyenes ajánlat

Kivonás típusa

Oldószer kivonás

Alkatrész használata

hús

Származási hely

Kína

Alapértelmezett

CP2015

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Élelmiszer és orvosi


Előnyök

1. Az osztriga peptid elősegítheti az epeválasztást, kizárhatja a semleges zsír felhalmozódását a májban és javíthatja a máj méregtelenítését.

2. Az osztriga peptid nagyszámú spermium nélkülözhetetlen arginint és cink elemet tartalmaz. Javíthatja a szexuális funkciókat. Szexuális diszfunkció, impotencia, megnagyobbodott prosztata, genitális hipoplazia és más férfi betegségek, sok esetben az ázsiai elégtelen ólom miatt.

3. Az osztriga peptid hasznos angina pectoris, miokardiális infarktus, agyi infarktus esetén.

4. Az osztriga peptid javíthatja a máj működését, gátolhatja a tejsav felhalmozódását, hogy elősegítse a gyógyulást és a fizikai fáradtság elősegítését.

5. Az osztriga peptid megakadályozhatja a száraz bőrt és elősegítheti a bőr anyagcseréjét, a bőr melanin bomlását, finom rózsás bőrt előállítva.

6. Az osztriga peptid eltávolíthatja az aktív oxigén testét, javíthatja az immunitást.
Vizsgálat

You Might Also Like