Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Carrier olaj

Tiszta frakcionált kókuszolaj

Tiszta frakcionált kókuszolaj
Frakcionált kókuszolaj az FZBIOTECH-től
Csevegj most

Termék részletek

Alapvető infromáció

termék névTiszta frakcionált kókuszolajMásik névkókuszolaj frakcionált, MCT olaj
EredetKínaKinézetSzíntelen folyadék
TisztaságC8 56.2%, C10 42.9%ForrásSzűz kókuszolaj
FokozatKozmetikai fokozat, Élelmiszer minőségűKivonási módszerSzűz és frakcionált
OEMIGENTanúsítványokISO, Halal, FDA
MintaIngyenes ajánlatTámogatóFZBIOTECH

Fractionated Coconut Oil

Bevezetés

A kókuszdióolajat feldolgozzák vagy&"frakcionált GG"; hogy nagyon stabil olajat állítson elő. A felhasznált olajban magas a telített zsírtartalom, és a termék sokféleképpen használható. Számos kozmetikai összetevőket gyártó vállalat rendelkezik tiszta desztillált kókuszolaj-készlettel, és ezeket masszázs- és szappanszolgáltatóktól is megvásárolhatja. Ennek az olajnak a költségei a globális kereslet függvényében változnak.


A hagyományos kókuszolajhoz képest a frakcionált kókuszolaj legnagyobb előnye a magas tárolási stabilitás. A finomítatlan olajtól eltérően nem rothad, ezért könnyebb használni. Nagyon magas kalóriák kezelésére is képes, ami jelentős előny lehet, és könnyebben feldolgozható, mint a szilárd kókuszolaj. Hosszú eltarthatósága miatt nincs szükség különleges tárolási és kezelési eljárásokra, csak hűvös, száraz helyen történő tárolásra.


Előnyök

Az egyik gyakori felhasználás az illóolajok és a masszázs hordozóolajaként. Az olaj könnyű és nem zsíros, de jól behatol a bőrbe, így ideális illóolajok szállítására. Erős hidratáló krémként is használható, különösen olyan kényes területeken, mint az arcbőr. Ez a fajta kókuszolaj jó alapot jelent a testradírok és más testápolási termékek számára is.


A szappangyártók előszeretettel használják tiszta frakcionált kókuszolajjal is, amely könnyűsége, egyenletes habja és semleges szaga miatt népszerű. Azt is fel lehet verni és hidratáló krémbe keverni, hogy sűrű hidratáló krém legyen.


Ez az olajtermék nem okoz allergiát. Néhány ember reagálhat rá, és azok, akik még soha nem használták a terméket, érdemes kipróbálniuk a tiszta olajat egy kis bőrrészen, mielőtt az egész testet felvennék. Ha használat után bőrpír, kiütés vagy viszketés jelentkezik, az olaj allergiára utalhat.


IgazolásFrakcionált kókuszolaj

Fractionated Coconut Oil.jpg


Szállítási&erősítő; Tárolás

Szállítás: Sea / Air Shipping&erősítő; Nemzetközi expressz

Szállítási idő: 2-3 munkanap a fizetés után

Kiszerelés: 30ml / 50ml / 100ml: borostyánszínű üvegpalackok, 1kg / 5kg: alumínium dob

25kg: műanyag hordó (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: ónvas dob (56cm2 * 90cm)

Tárolás: Tartsa távol az erős fénytől és hőtől.

Felhasználhatósági idő: 24 hónap

FZBIOTECH Package
Vizsgálat

You Might Also Like