Banner
Haza > Termékek >> Api

Natamicin por

Natamicin por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A natamicin por (Pimaricin) antimikotikus termék, amelynek széles és hatékony hatása van. Nem csak gátolja a különböző penészgombák és élesztők szaporodását, hanem gátolja a toxinok termelését is. A kereskedelmi forgalomban kapható natamicin a hatóanyag 50% -át tartalmazza. Kis mennyiségű termék gátolhatja az összes penészt és élesztőt, amelyek az élelmiszer romlását okozzák. Nincs hatása a baktériumokra, így nem akadályozza meg a joghurt, sajt, friss sonka, kolbász, stb. Természetes érlelési folyamatát.


Alapinformációk

termék név

Natamicin por

Másik név

Élelmiszer-tartósítószer Natamycin; Pimaricin

Leírás

50%, 95%

Kinézet

Fehér por

Molekulaképlet

C33H47NO13

Molekuláris tömeg

665.73

CAS-szám

7681-93-8

EINECS-SZÁM

231-683-5

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

natamycin POWDER.jpg


Mi ez a natamicin?

Fehér vagy sárga ízesítésű, szagtalan kristályos por. Kristályformájával nagyon stabil. Oldhatósága vízben és a legtöbb szerves oldószerben nagyon csekély. Csak 50 mg natamicin oldható tiszta vízben szobahőmérsékleten. Az alacsony oldhatóság miatt nagyon alkalmas az élelmiszer felszínén történő felhasználásra. Az élelmiszer felszínén marad, ahol a legtöbb penész és élesztő növekedhet, de nem befolyásolja a belső erjedés természetes menetét. Nincs vagy csak nagyon kevés hatással van az érzékszervi tulajdonságokra, és nem ismert, hogy allergiás vagy szenzoros reakciókat okozna.


Használ

Élelmiszer-tartósítószer. Ideális eredmény a natamicin alkalmazásával az élelmiszer szabad felületén, ahol a penész és az élesztő növekedhet. Ez különösen hasznos a sajtgyártásnál, mivel a penész növekedése megakadályozott, míg a sajtot érő baktériumok normálisan nőnek és metabolizálódnak. A terméket száraz, hűvös (15 ° C-ot meg nem haladó) helyen, eredeti, lezárt edényben kell tárolni, közvetlen napfénytől védve.


Alkalmazások

Gombaölő szer, amelyet a sajt penészesedésének megakadályozására használnak. Úgy működik, hogy lyukakat készít a gombák sejtmembránjában, így a belsejük kiszivárog. Streptomyces natalensis baktériumok termelik.

A sajt szeleteire mártással vagy permetezéssel alkalmazzák. A reszelt sajtban száraz keveréket használnak, általában cellulózzal a sütés megakadályozása érdekében.

Egyes gyártók a sajt héjának viaszbevonatában használják, ahelyett, hogy magát a sajtot feltennék.


A Natamicin por vizsgálati jelentése

COA of NatamycinHot Tags: natamicin por, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like