Banner
Haza > Termékek >> Nootropics termék

Huperzine A kivonat

Huperzine A kivonat
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Megállapították, hogy a Huperzine A kivonat számos állatmodellben javítja vagy csökkenti a kognitív deficitet. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Huperzine A csökkentheti az emlékezetkárosodást idős és jóindulatú öregedésben és feledékenységben szenvedőknél, Alzheimer&# 39. betegség és vaszkuláris demencia. Csak minimális perifériás kolinerg energia mellékhatásai vannak más fájdalmakhoz képest.


Alapinformációk

termék név

Huperzine A kivonat

Forrás

Huperzia Serrata kivonat

Leírás

Huperzin A 1%, 5%, 98%

Kinézet

Barna-fehér por

Molekulaképlet

C15H18N2O

Molekuláris tömeg

242.316

CAS-szám

120786-18-7

típus

Nootropics API

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Orvosi és kozmetikai cikkek

Szerkezeti képlet

Huperzine A.png

Mi a Huperzine A kivonat?

A Huperzia serrata egy buja növény nyolc gyógynövényből Kínában. Kína a legnagyobb vad Sugihara. Egy mohanövényből (Huperia serrata) nyerik ki, és egy szeszkviterpén-alkaloid, amely erős és reverzibilis acetilkolin-észteráz (AChE) inhibitor, be- és kikapcsolási sebességgel.

A Huperzine A kivonatot évszázadok óta alkalmazzák Kínában a duzzanat, a láz és a vér rendellenességeinek kezelésére. A Huperzine A állat- és klinikai vizsgálatokban emlékezetjavító és neuroprotektív hatásokat mutatott be.


Előnyök

1. Javíthatja az emberek memóriáját, gondolkodási és viselkedési képességeit;

2. A myasthenia gravis kezelésére szolgáló hatékony gyógyszerként jobb, mint a New Ming;

3. Megvédheti az idegsejteket a glutaminsav toxicitási szint okozta sejthaláltól is;

4. Alkalmazható a demencia elleni egészségügyi élelmiszerekre.

5. Randomizált, kontrollált vizsgálatokban is alkalmazható az AD kezelésében, a kognitív funkcióra gyakorolt ​​hatásával.


HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

A Huperzine A kivonat étrend-kiegészítőként használható, általában nootropikumok formájában értékesítve, amelyek javíthatják a memóriát. Sok gyártó 0,05–0,2 mg-os dózisban kínálja a Huperzine A orális kiegészítéseit. A demenciában szenvedő betegek klinikai vizsgálatai során alkalmazott dózis 0,2–0,4 mg / nap. A 2. fázisú klinikai vizsgálat arról számolt be, hogy a napi kétszer 0,4 mg napi 0,2 mg helyett bizonyos előnyöket mutatott az Alzheimer&# 39 betegségben szenvedő betegek számára. A Huperzine A különféle kiegészítő formulákban is jelen van.Hot Tags: huperzin kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like