Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Kazein-foszfopeptid

Kazein-foszfopeptid
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A kazein-foszfopeptidek (CPP) a tej-kazeinből enzimatikus hidrolízissel, szétválasztással és tisztítással, valamint porlasztva szárítással nyert, klaszteres aminoacil-foszfáttal rendelkező polipeptidek, amelyek figyelemreméltóan elősegítik az ásványi anyagok felszívódásának hasznosításának élettani aktivitását, és amelyet GG-ként dicsérnek;&ásványi hordozó ;.


Alapinformációk

termék név

Kazein-foszfopeptid

Másik név

CPP

Leírás

14%,21%,23%,80%

Kinézet

Fehér vagy halványsárga kristályos por

Fehérje

80%, 90%

Minta

Ingyenes ajánlat

CAS-szám

691364-49-5

EINECS-SZÁM

1592732-453-0

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Élelmiszerek és kozmetikumok


Bevezetés

A kazein-foszfopeptid javíthatja az emberi kétértékű ásványi anyagokat, például a kalcium, a vas, a cink bevitelét, valamint a felszívódást és felhasználást, állandó foga van, és JianChi, az íny fogának hatása. A CPP hatékonyan javítja a kalcium táplálék felszívódásának felhasználási arányát és Új termékek kifejlesztése során megvalósult az élelmiszer-adalékanyagok egyikének élő peptidje az iparosítás, összehasonlítva a VD abszorpciós képességével, a nem mérgező mellékhatásokkal, több javíthatja más kétértékű ásványi anyagokat, például a cinket és a vas felszívódását. A CPP elősegítheti a a vékonybél a telített kalcium felszívódás passzív diffúziója, az abszorpciót nem befolyásolja az életkor és a VD változása.


Előnyök és alkalmazás

1. A CPP tulajdonsága, hogy teljesen feloldódik széles pH-tartományban és vízben, ellenáll a magas hőmérsékletű kezelésnek és jó stabilitással rendelkezik. Tehát a CPP keverhető különféle ételekhez, beleértve az italokat, sült ételeket, tej alapú termékeket, erjesztett étel, cukorka, lekvár, gyermekek rántott hús, rágógumi, egészséges ételek és fűszerek, különböző életkorú emberek különböző igényeit elégítheti ki. A tiszta CPP és a nagyon tiszta CPP szintén felhasználható a gyógyszergyártásban.


2. A kazein-foszfopeptid különösen alkalmas olyan egészségügyi termékekhez, amelyek kalciummal, vasal és cinkkel dúsítottak, a csecsemők és a diákok számára előállított tej, táplálkozási szójatej, a csecsemő rizsliszt és más funkcionális élelmiszerek. Az ásványi anyagokkal dúsított élelmiszerek javasolt adagja 30 ~ 50 A teljes kalciumtartalom% -a, és az egészségügyi termékek 0,5 ~ 1,0-szerese.


Hot Tags: kazein-foszfopeptid, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like