Banner
Haza > Termékek >> Növényi por >> Gyógynövény por

Pillangó borsó virágpor

Pillangó borsó virágpor
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

A pillangós borsó virágpor az egyik legjobb természetes kék pigment italokhoz és ételekhez. A clitoria ternatea szárított virágaiból készül, amelyet kékborsónak, lepkeborsónak, ázsiai galambszárnyaknak, kékkagylónak, kordofán borsónak és darwin borsónak is neveznek. A virágpor vízoldékony, kalória-, zsír- és cukormentes.

Butterfly pea flower powder

Alapinformációk

termék név

Pillangó borsó virágpor

Másik név

kék pillangó borsópor

Leírás

100% tiszta természetes

Kinézet

Kék por

Minta

20G ingyenes ajánlat

Oldódó

Víz

Alapértelmezett

CP2015

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Étel
HatóanyagokAntocianidinHasznált alkatrészVirág

water soluble butterfly pea flower powder

Rövid bemutatkozás

A kék szín az antocianin fő összetevőjéből származik. A PH érték megváltoztathatja a pillangóborsó virágpor színét az oldatban. Amikor az oldat savas, a szín lilára, sőt pirosra változik; míg az oldat lúgos, a színe zöld lesz. Ezenkívül számos egészségügyi előnye van, többek között javítja a memóriát, nootropikus, antistressz, szorongásoldó, antidepresszáns és nyugtató hatásokat, így étrend-kiegészítők számára is kiváló anyag.


Alkalmazás

1. Délkelet-Ázsiában a virágot természetes ételfestékként használják.

2. A maláj főzésben vizes kivonatot használnak a ragacsos rizs színezésére a kuih ketán (más néven pulut tai tai vagy pulut tekan a Peranakan / Nyonya főzésben) és a nyonya chang esetében.

3. Malajzia keleti részén, Kelantanban, ha egy virágba néhány rügyet teszünk egy edénybe, miközben fehér rizst főzünk, kékes árnyalatú lesz a rizs, amelyet más köretekkel együtt tálalnak, és ezt az ételt nasi kerabu-nak hívják.

4. Thaiföldön szirupos kék italt készítenek nam dok anchan néven, néha egy csepp édes mészlével fogyasztják a savasság növelése és a lé rózsaszín-lila színűvé alakítása érdekében.

5. A burmai és a thai konyhában a lepkeborsó virágporunk virágait is tésztába mártják és megsütik.

6. A pillangós borsóvirág tea a ternatea virágokból és a szárított citromfűből készül, és a folyadékhoz való hozzáadástól függően megváltoztatja a színét, a citromlé lilává változtatja.

Butterfly Pea Flower Powder


Hot Tags: pillangó borsó virágpor, Kína, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, ár, legjobb, ömlesztve, eladó

Vizsgálat

You Might Also Like