Banner
Haza > Termékek >> Monomer

Ergoszterol kivonat

Ergoszterol kivonat
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Ergoszterol (ergosta-5,7,22-trien-3β-ol) egy szterin található sejtmembránok gombák és protozoonok, szolgáló sok ugyanazokat a funkciókat, hogy a koleszterin szolgál az állati sejtek. Mivel sok gomba és protozoon nem képes túlélni ergoszterol nélkül, az enzimek, amelyek létre váltak fontos célpontok a kábítószer-felfedezés. Ez egy provitamin formája a D2-vitamin; az ultraibolya (UV) fénynek való kitettség olyan kémiai reakciót okoz, amely D2-vitamint termel.


Alapvető információk 

Termék neve

Ergoszterol kivonat

Egyéb név

Ergoszterol

Specifikáció

98%

Megjelenése

Fehér por

Molekuláris képlet

C28H44O

Molekulatömegű

396.65

CAS-SZÁM

57- 87- 4

EINECS-szám

200-352-7

Standard

USP vagy EP

Minősítések

ISO,Halal,FDA

Beszállítója

FZBIOTECH között

Minta

Ingyenes ajánlat

Szerkezeti képlet

Ergostero.gif


Előnyök

Ergosztein kivonat fontos eleme a sejtmembrán animalcule, fontos szerepet játszik a kordában tartása szerves sejtmembrán, aktivitása membrán desmoenzyme, likviditása membrán, sejt életés és anyag szállítás. Ez egy nagyon fontos orvosi nyersanyag, és lehet használni a kortizon és a progeszteron hormon. Képes változtatni a VD2 a változás a molekuláris szerkezet.


Alkalmazások 

Ez egyfajta fontos gyógyszeripari vegyi anyagokat lehet használni a "vizsga fenyő" és a "hormon progeszteron" és más kábítószer-és növényvédő szer használata, ugyanakkor, ergoszterin D2-vitamin a fő nyersanyag-termelés.


Vizsgálat

You Might Also Like