Banner
Haza > Termékek >> Növényi por >> Gyümölcs ivópor

Áfonya juice por

Áfonya juice por
Áfonya por COA
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

Egyéb név: áfonya juice por
Származási hely: Heilongjiang tartomány, Kína
Használt része: Gyümölcsök
Megjelenés: Halvány lila por, csomók nélkül, látható szennyeződések nélkül
Előállítási módszer: SD (porlasztva szárítás)
Specifikáció: 50-400 mesh, az ügyfelek igényei szerint


Bevezetés

Áfonya, tudományos neve Vaccinium uliginosum. Az évelő törpecserjékhez tartozik, az Azalea ág.
A tudományos kutatások azt mutatják, hogy az áfonya hagyományos fruktózt, savat, kalciumot és C-vitamint, vitaminokat, A és B vitamin vitaminokat, SOD, Arbutin, fehérjét stb. Tartalmaz. Ezen kívül ritka speciális komponensek, amelyekben gazdag lítium, vas és más nyomelemek vannak A fekete áfonyapor 16 fajta aminosavakat és különféle anyagokat is tartalmaz, egyedi ízű és gyógy-egészségügyi funkcióval rendelkezik.


Funkció

Fokozza az emberi immunhiányt, aktiválja az emberi sejteket, elősegíti a mikrokeringést, segít az alvásban, késlelteti az öregedést, megelőzi a szív- és érrendszeri betegségeket és egyéb szerepet.
2. Antioxidánsok és javítják az anyagcserét, az endokrin funkciót, hogy elérjék a bőrt, a szépséget és a miBlueberry Powder alkalmasak a belek megnedvesítésére, a belek megtisztítására, gyulladáscsökkentőkre, fekélyek megelőzésére és más funkciókra, gátolják a daganatot. , a vastagbélrák korai megelőzése. Páramentesítés, méregtelenítés, erős csontok és inak javítják a vitalitást.


Alkalmazás

Ez a fekete áfonyapor fontos szerepet játszik az orvostudományban és az egészségügyben, az egészséges táplálkozási termékekben, a gyermekek ételeiben, a szilárd italokban, a tejtermékekben, a kényelmes ételekben, a puffasztott ételekben, a fűszerekben, a quinquagenarian ételekben, a pékségekben, a snack ételekben, a hideg italokban és a snackben stb.


Blueberry PowderVállalati kép


Blueberry Powder Supplier

Blueberry Powder Manufacturer


Vizsgálat

You Might Also Like