Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Glice-L-hisdil-L-lyzin

Glice-L-hisdil-L-lyzin
FZBIOTECH Kozmetikai Lista
Csevegj most

Termék részletek

Glicil-L-Hisdil-L-lysin egy természetben előforduló réz komplex glikil-L-hisdil-L-lysin peptid. Mivel három aminosavat kapott, tripeptidnek nevezik. Glicil-L-Hisdil-L-lysin erős affinitása a réz

Először emberi plazmából izolálták, és a nyálban és a vizeletben is megtalálható.

蓝酮胜肽

Alapvető információk 

Termék neveGlice-L-hisdil-L-lyzinEgyéb névRéz-glice-hisdil-indil-lyzin,GHK-Cu réz peptid
SpecifikációTöbb mint 99%Megjelenésekék por
Molekuláris képletC14H24N6O4Molekulatömegű340.37816
CAS-SZÁM49557-75-7EINECS-szám1592732-453-0
StandardUSP vagy EPMinősítésekISO,Halal,FDA
OsztályOrvosi és kozmetikaiBeszállítójaFZBIOTECH között
Szerkezeti képletGlycyl-L-Histidyl-L-Lysine.gif


Előnyök


1.Kozmetikai felhasználás

Glicil-L-Hisdil-L-lysin széles körben használják az anti-aging kozmetikumok. Számos tanulmány megerősíti glikl-L-hisdil-L-lysine anti-aging, feszesítő és ránctalanító tevékenységek.

Abdulghani és mtsai megállapították, hogy a Glycyl-L-Histidyl-L-Lizint tartalmazó arckrém 20 női önkéntes világos aneszténbőrében növelte a kollagént, amely jobban teljesített, mint a C-vitamin és a retinsav.

Leyden et al.végzett egy 12 hetes arc tanulmány arckrémek és szemkrémek tartalmazó Glycyl-L-Histidyl-L-lysine , amely jelentősen javult a bőr megereszkedett, világosság és megjelenés, mint a placebo, csökkent finom vonalak és ráncok mélysége és a megnövekedett bőr sűrűsége és vastagsága. Glikl-L-Hisdil-L-lysine szemkörnyékápoló krém jobban teljesít, mint a K-vitamin krém.

Finkley et al.végzett egy 12 hetes arc vizsgálat 67 nő, és arról számolt be, hogy a biopszia szövettani elemzés alapján, a glikl-L-Hisdil-L-lysine krém naponta kétszer javult a megjelenése idős bőr, fokozott vastagsága, csökkent ráncok és erősen stimulált bőr keratinocita proliferáció. Ugyanez a tanulmány megállapította, hogy a réz peptid Glycyl-L-Histidyl-L-lysine nem volt mérgező és nem irritáló.


2.Haj növekedés

Glicil-L-Hisdil-L-lysin és analógjai megállapították, hogy ösztönözze a haj növekedését. Bizonyos esetekben, a hatékonyság a szintetikus analógok GHK-Cu hasonló volt, hogy az 5% minoxidil.

GraftCyte klinikailag bizonyított, hogy javítja a hajtranszplantáció eredményeit.
Vizsgálat

You Might Also Like