Banner
Haza > Termékek >> Api

Klóramfenikol

Klóramfenikol
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Alapinformációk

termék név

Klóramfenikol

Másik név

Kloramfenikolpor

Leírás

99%

Megjelenés

Fehér vagy törtfehér por

Molekuláris képlet

C 11 H 12 Cl {{2}} N {{2}} O 5

Molekuláris tömeg

323.13

CAS NO.

56-75-7

EINECS NO.

200-287-4

Alapértelmezett

USP vagy EP

bizonylatok

ISO, Halal, az FDA

Támogató

FZBIOTECH

Minta

Ingyenes ajánlat

Strukturális képlet

Chloroamphenicol.gif


Bevezetés

A kloramfenikol széles spektrumú antibiotikum, amely gátolja a 50 S riboszómális alegység transzlációját a peptidil-transzferáz lépésben. Általában bakteriosztatikus hatással rendelkezik, és hatásos számos különféle grampozitív és gramnegatív organizmus ellen. Anti-Rickettsia-hatású, és a papagáj-láz-lymphoma granuloma csoport chlamydia ellen is aktív. A talajbaktériumokból izolált Streptomyces venuzuelae izolálásra kerül a Hold csigaból, a Lunatia herosból és szintetizált feldolgozásból. Használható baktérium CAT gének kiválasztására.


Előnyök

A kloramfenikol hatásos számos grampozitív és gramnegatív baktérium, valamint a legtöbb anaerob organizmus ellen .A gyógyszer-rezisztencia és a biztonság szempontjából, bár néha helyileg alkalmazzák szemfertőzésekben, ez már nem első osztályú gyógyszer bármilyen indikációra a fejlett országokban.A baktériumok új gyógyszerekkel szembeni rezisztenciájának növekedésének globális problémája azonban új érdeklődést váltott ki azok felhasználása iránt. Az alacsony jövedelmű országokban a kloramfenikolt még mindig széles körben használják, mivel olcsó és könnyen elérhető.


A kezeléssel kapcsolatos legsúlyosabb mellékhatások a myelotoxicitás, amely kétféle módon jelentkezhet: myelosuppression (ez a gyógyszer közvetlen toxikus hatása, általában visszafordítható) és plasztikus anaemia, amely idiopátiás (ritka, kiszámíthatatlan és dózistól független). , és általában végzetes.Vizsgálat

You Might Also Like