Banner
Haza > Termékek >> Api

Pregabalin por

FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Az FZBIOTECH szakemberPregabalin porgyártók és beszállítók Kínában, és van GMP és DMF tanúsítványunk, amely a legjobb termékek versenyképes áron történő biztosítására szakosodott. Hosszú ideig tartó együttműködéshez ingyenes minták állnak rendelkezésre. Mi' várjuk érdeklődését.


Alapinformációk

termék név

Pregabalin por

Minta

Ingyenes ajánlat

Leírás

98.0% ~ 101.0%

Kinézet

Fehér vagy csaknem fehér kristályos por

Molekulaképlet

C8H17NO2

Molekuláris tömeg

159.23

CAS-szám

148553-50-8

EINECS-SZÁM

604-639-1

Alapértelmezett

USP vagy EP

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Gyógyszerészeti

Szerkezeti képlet

Pregabalin.png

Bevezetés

A pregabalin por antikonvulzív gyógyszer, amelyet neuropátiás fájdalmak esetén alkalmaznak, és felnőttek vagy néhány felnőtt másodlagos rohamok nélküli adjuváns terápiájaként alkalmazható. Hatásosnak bizonyult a generalizált szorongásos betegségek ellen is, amelyet 2007-ben engedélyeztek erre a célra az Európai Unióban, és amelynek célja a Gabapentin hatékonyabb utódja. Ez azt mutatja, hogy a pregabalin hatékony krónikus fájdalom, fibromyalgia kezelésében és a gerincvelő sérülése stb. a legutóbbi tanulmányokban. 2007 júniusában a Pregabalin lett az első FDA által jóváhagyott gyógyszer, amely kifejezetten a fibromyalgiát kezelte.


Előnyök

1. Farmakológiai hatás: A pregabalin egy új típusú γ-aminovajsav (GABA) receptor agonista, amely képes blokkolni a feszültségfüggő kalciumcsatornákat és csökkenteni a neurotranszmitterek felszabadulását.


2. Perifériás neuropátiás fájdalom és fokális epilepszia kezelésére használták.


3. Fájdalom és szorongás kezelésére is használható.


Vizsgálati jelentés

COA of Pregabalin


Vizsgálat

You Might Also Like