Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Azelainsav por

Azelainsav por
FZBIOTECH terméklista
Csevegj most

Termék részletek

Az azelainsav olajsav ózonolízisével nyert por. Melléktermék a nonánsav. Természetesen a Malassezia furfur (más néven Ovlosporum) élesztő termeli, amely normális bőrön él. A nonánsav bakteriális lebontása azelainsavat eredményez.

Azelaic Acid

Alapinformációk

termék névAzelainsav porMásik névAzelainsav
Leírás99.5%KinézetFehér kristályos por
MolekulaképletC9H16O4Molekuláris tömeg188.22
CAS-szám123-99-9EINECS-SZÁM204-669-1
AlapértelmezettUSP vagy EPTanúsítványokISO, Halal, FDA
FokozatOrvosi és kozmetikai cikkekOldódóEtanol
Szerkezeti képletAzelaic Acid powder


Funkció

Az azelainsav port enyhe vagy közepesen súlyos pattanások, pattanások és gyulladásos pattanások kezelésére használják. A dikarbonsavaknak nevezett gyógyszerek osztályába tartozik. A bőr pórusait megfertőző pattanásbaktériumok elpusztításával működik. Csökkenti a keratin termelését is, amely egy természetes anyag, amely elősegíti a pattanásos baktériumok szaporodását.

A bőr pigmentációjának kezelésére használták, beleértve a melasma és a gyulladás utáni pigmentációt, különösen a sötétebb bőrön. A hidrokinon (HQ) alternatívájaként ajánlották. Tirozináz inhibitorként csökkenti a melanin szintézist.


Alkalmazás

1. Az azelainsav por gátolhatja a mikrobiális fehérjék szintézisét, ezért antibakteriális hatást fejt ki mind a P. acnes-re, mind a Staphylococcus epidermidisre, és pattanás elleni gyógyszerként alkalmazható.

2. A jó bőráteresztő képesség elérése érdekében tejfölös kozmetikumaink hozzáadása növelheti a felszívódást a bőr működésén keresztül és felderítheti a rúzs hatását.

3. A B6-vitaminnal kompatibilis azelainsavpor vagy cink-só férfiak' s hajápolási termékeiben alkalmazható a hajhullás megelőzésére, a hormonkezelésre és a haj növekedésének serkentésére.


Azelainsav por vizsgálati jelentése

COA of Azelaic Acid


Vizsgálat

You Might Also Like