Banner
Haza > Termékek >> Kozmetikai nyersanyag

Béta Arbutin por

Béta Arbutin por
Az alfa-arbutin COA-ja
Csevegj most

Termék részletek

A béta-arbutin egy glikozid; az Arctostaphylos nemzetségbe tartozó medveszőlő növényből kivont glikozilezett hidrokinon sok más gyógynövény mellett, elsősorban az Ericaceae családba tartozik.

Helyileg alkalmazva, ezáltal megakadályozva a melanin képződését. Ezért az arbutint bőrfehérítő szerként használják. Nagyon kis mennyiségű arbutin található a búzában, a körtehéjban és néhány más ételben. A bergeni fűben is megtalálható. Az arbutint a Schisandra in vitro tenyésztésével is előállítják.

Beta Arbutin

Alapvető infromáció

termék névBéta Arbutin porMásik névArbutin por
Leírás99% HPLC-velKinézetFehér kristályos por
MolekulaképletC12H16O7Molekuláris tömeg272.25
CAS-szám497-76-7EINECS-SZÁM207-850-3
OEM szolgáltatásIgenAlapértelmezettUSP vagy EP
TanúsítványokISO, Halal, FDAOldódóVíz
Szerkezeti képletalpha arbutin powder


Alkalmazás


1. Kozmetikai ipar (nagyon jó termék a bőr fehérítésére)

A Beta Arbutin por megvédi a bőrt a szabad gyökök által okozott károktól. Az Arbutin Powder világítószer, amely Japánban és az ázsiai országokban nagyon népszerű, és használható a bőr elszíneződésére. Az arbutin por a tirozináz aktivitás gátlásával gátolja a melanin képződését.

A Beta Arbutin Powder nagyon biztonságos helyi bőrkészítmény, toxicitás, irritáció, rossz szag vagy mellékhatások, például hidrokinon nélkül. Az arbutin por kapszulázása olyan szállítórendszert jelent, amely időben feloldja a lehetséges hatásokat. Az arbutin egy eljárás hidrofil arbutin beépítésére lipofil közegbe. Az arbutinnak három fő tulajdonsága van. Fehérítő hatás, öregedésgátló hatás és UVB / UVC szűrő.


2. Orvosi ipar

Már a 18. században a β-arbutin port először orvosi területen használták gyulladáscsökkentő és antibakteriális szerként. A Beta Arbutin port különösen hólyaghurut, urethritis és pyelitis esetén alkalmazzák. A mai napig ezeket a gyógyszereket használták a természetes gyógyszerekben, amelyek csak természetes összetevőket használnak bármely betegség kezelésére.

A béta-arbutin por felhasználható a bakteriális kórokozók virulenciájának gátlására és a baktériumok szennyeződésének megakadályozására is. Az arbutin por a bőr allergiás gyulladásának kezelésére is használható. A közelmúltban az arbutin port alkalmazták a pigmentáció megelőzésére és a bőr fehérítésére. Ugyanakkor az arbutin por felhasználható a bőr fehérítésére, a májfoltok és szeplők megelőzésére, a leégés kezelésére és a melanin termelésének szabályozására.


Vizsgálat

You Might Also Like