Banner
Haza > Termékek >> Növényi olaj >> Carrier olaj

Édes mandulaolaj

Édes mandulaolaj
FZBIOTECH olajlista
Csevegj most

Termék részletek

almond oil

Alapvető infromáció

termék név

Édes mandulaolaj

Másik név

Mandulaolaj

Leírás

≥65% olajsav

Kinézet

Világossárga folyadék

Minta

20ML ingyenes ajánlat

OEM szolgáltatás

Igen

Kivonási módszer

Hidegen sajtolt

Növényi rész

Diófélék

Eredet

Kína

Tanúsítványok

ISO, Halal, FDA

Támogató

FZBIOTECH

Fokozat

Élelmiszerek és kozmetikumok


Bevezetés

Az édes mandulaolaj aranybarna olaj, amelyet édes mandula dióból vonnak ki. A keserű mandulaolaj erősen mérgező, ezért kerülni kell. Maga az édes mandula tömegének fele olajat tartalmaz, így nagy mennyiségben kivonható. Tiszta formájában alig vagy alig van szaga, és halvány, diós illata van. Az édes mandulaolaj hosszú és kiterjedt múltra tekint vissza, még az egyiptomiakig nyúlik vissza, amikor a haj megerősítésére és bőrpuhító szerként használták.


Funkció

1. A természetes tokoferolok hozzáadása miatt a mandulaolaj idővel nagyobb stabilitást mutat.

2. Az édes mandulaolaj könnyen alkalmazható, mély behatolást és jelentős nedvességmegtartást kínál magas tápláló tulajdonságokkal együtt.

3. A mandulaolaj kevés illat, amely a legtöbb hordozóolajra jellemző.

4. A mandulaolaj tartalmaz még A-, B1-, B2-, B6-vitamint, kis mennyiségű E- és D-vitamint. Az E-vitamin jelenléte miatt az olaj antioxidáns. Az antioxidánsok a szabad gyökök semlegesítésével védik a fontos sejtstruktúrákat. Bebizonyosodott, hogy a helyi E-vitaminnak számos bőrelőnye van.


Használ

1. Helyi alkalmazásra az édes mandulaolaj gyógyíthatja a felszíni bőrégéseket, a száraz és repedezett bőrt, valamint a bőrbetegségek, az ekcéma és a pikkelysömör által érintett bőrt.

2. A masszázsban alkalmazott édes mandulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat és fájdalmat az izmok fáradtságának, feszültségének és csomóinak ellazításával.

3. A hajban használt mandulaolaj lassítja a hajhullást, támogatva a vastag, puha, egészséges szálak növekedését és fenntartását. Az édes mandulaolaj természetes védőolajainak újbóli bevezetésével hidratálja a hajat és a fejbőrt, hogy helyrehozza a szárazságot, a károsodást és az érzékenységet.

4. Gyógyászatilag az édes mandulaolaj nyugtató hatású a gyulladás, érdesség, fájdalom, irritáció és égő érzés által jellemzett bőrkiütések enyhítésére.

Almond Oil.jpg


Alkalmazás
Az édes mandulaolajat közvetlenül a hajra és a bőrre lehet kenni. Könnyen beépíthető hatóanyagként vagy kiváló hordozóanyagként a hajápolási és bőrtermékekben is. Az ajánlott adag 3% és 8% között van.

FZBIOTECH Package

Pure Almond Oil.jpgVizsgálat

You Might Also Like