Banner
Haza > Termékek >> Növényi por >> Gyümölcs ivópor

Lúgos kakaópor

Lúgos kakaópor
FZBIOTECH kakaópor
Csevegj most

Termék részletek

Alapvető információk

Más név:Alacsony zsírtartalmú kakaópor
Származási hely:Yunnan tartomány, Kína
Használt része:Bab
Megjelenés: Sötétbarna por, nincs csomó, nincs látható szennyeződés
Gyártási módszer:SD(Permetezéses szárítás)
Specifikáció:50-400 háló az ügyfél kéréseinek megfelelően

Cocoa powder

Bevezetés

Lúgos kakaópor egy por, amely beszerző kakaó szilárd, az egyik a két összetevője a csokoládé likőr. A csokoládélikőr olyan anyag, amely a gyártási folyamat során beszerzett, amely a kakaóbabot csokoládétermékekké alakítja. Akalizált kakaópor lehet adni a pékáruk egy csokoládé ízű, habverővel forró tejjel vagy vízzel forró csokoládé, és használják a különböző más módon, attól függően, hogy az íze a szakács. A legtöbb piacon szállítására kakaópor, gyakran több lehetőség áll rendelkezésre.
Lúgos kakaópor tartalmaz számos ásványi anyagok, beleértve a kalcium, réz, magnézium, foszfor, kálium, nátrium és cink. Mindezek az ásványi anyagok találhatók nagyobb mennyiségben kakaópor, mint akár kakaóvaj vagy kakaólikőr. A kakaószárazanyagok 230 mg koffeint és 2057 mg teobromint tartalmaznak 100 g-onként, amelyek többnyire hiányoznak a kakaóbab többi összetevőjéből.


Funkció 

1.It vízhajtó, stimuláns és pihentető hatása van, és csökkentheti a vérnyomást, mert képes kitágulni az ereket.
2.It serkentő tulajdonságokkal rendelkezik, hasonló a koffein. Ellentétben a koffein-teobromin nem befolyásolja a központi idegrendszert.
3.It is pihenni hörgők izmait a tüdőben.
4.Ez lúgos kakaópor hatékonyan elősegíti konverderációs rendszer az izom és a test,is serkenti a vérkeringést, és elérni a hatását a fogyás.
5.It is használják a harcot alopecia, égési sérülések, köhögés, száraz ajkak, szemek, láz, kedvetlenség, malária, nephrosis, szülés, reuma, kígyómarás, és a seb.


Alkalmazás

Gyógyszer és egészségügyi termékek, egészségügyi táplálkozás termékek, gyermek élelmiszerek, szilárd italok, tejtermékek, kényelmes élelmiszer, puffasztott élelmiszer, fűszerezés, quinquagenarian élelmiszer, pékáruk, snack ételek, hideg italok és snackek, stb
Cocoa Powder.jpg


Alkalized Cocoa Powder


Vállalati képAlkalized Cocoa Powder Supplier

Alkalized Cocoa Powder Manufacturer


Vizsgálat

You Might Also Like