Banner
Haza > rólunk

FZBIOTECH rövid Xi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd, szakosodott gyártási nyersanyag növényi por, növényi kivonat, növényi olaj és biológiai növényvédő szerek, OEM is rendelkezésre áll. A hatalmas műszaki innovációs kapacitások és a természetes növényi termékekkel kapcsolatos bőséges tudástartalékkal a vezető növényi kivonatok gyártó vállalatának listáján szerepel.

Az innováció elősegíti a fejlődést, és a technológia a jövőbe vezet. FZBIOTECH már szentelt kutatása és fejlesztése növényi kivonatok több mint 10 éve. Szigorú és tudományos menedzsmenttel, erős technikai erővel, érett gyártási technológiával, valamint a Qinling-hegység és a vízkészletek egyedülálló növényerőforrásaira támaszkodva úgy véljük, hogy az FZBIOTECH lesz a legjobb partnere a gyógyhatású, kozmetikai, gyógyszerészeti és egészségügyi iparágakban.

FZBIOTECH 2004-ben alakult, és található az Ipari Park Wugong megyében, Xianyang, Shaanxi. Jelenlegi termelési alaptakaró 27 000 m2. Termelési kapacitásunk 3000 tonna/év. És 10 készlet kivonó berendezés van a műhelyeinkben, és továbbra is kifogjuk nagyítani termelési kapacitásunkat.

Betartjuk az "ügyféllegfelsőbb, hitelalapú" elvet, és kiváló minőségű és nagy hatékonyságú termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Küldetésünk alapján"Természetes forrás, Egészséges Fókusz", mi törekvés, hogy hozzon létre egy win-win helyzet az ügyféllel, harmóniát építeni a társadalommal, és harcolni a zöld és egészséges világban. Válassza az FZBIOTECH lehetőséget. Válassz egészséges életet!